Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

AO Γλυφάδας:"Ναι μεν, αλλά...για συγχώνευση με Εθνικό Πειραιά"

Έντονες ήταν οι φήμες των τελευταίων ημερών πως επίκειται συγχώνευση του ΑΟ Γλυφάδας με τον Εθνικό, και παρουσία της ομάδας στην Football League 2 ως Εθνικός Πειραιά...
Υπενθυμίζεται πως η ιστορική ομάδα του Πειραιά υποβιβάστηκε στο α'τοπικό Πειραιά μετά από μια κακή χρονιά στο περιφερειακό πρωτάθλημα και πόθος των φιλάθλων των Πειραιωτών ήταν να ξαναδούν την αγαπημένη τους ομάδα σε επαγγελματικές κατηγορίες μιας και τα τελευταία χρόνια τα..."χτυπήματα" για αυτούς ήταν αλλεπάλληλα.
Ανάλογα σενάρια είχαν κυκλοφορήσει και πέρυσι όμως η εμπλοκή του ονόματος του Νίκου Πηρούνια, ήταν αποτρεπτική για τους Γλυφαδιώτες να συζητήσουν τέτοιο ενδεχόμενο.
Σε ανακοίνωσή του ο ΑΟ Γλυφάδας τονίζει πως είναι θετικός στην συγχώνευση (σ.σ.με τον ερασιτέχνη Εθνικό ΟΦΠΦ πάντως όχι με το σωματείο Εθνικός-ΑΟ Μάνης), όμως νομικά προβλήματα δρουν ανασταλτικά προς την κατεύθυνση τέτοιου εγχειρήματος...

Απόσπασμα της ανακοίνωσης:

"Μετά από ένα χρόνο ανέφελης συγκατοίκησης στο γήπεδο του Ελληνικού των δυο σωματείων και με την παρουσία του ανεπανάληπτου φίλαθλου κοινού του Εθνικού οι φίλες διοικήσεις των δυο συλλόγων έχουν κάθε δικαίωμα να συζητούν, να ανταλλάσουν απόψεις και να σκέπτονται για το καλύτερο των δυο ομάδων δηλαδή μια ουσιαστική συμπόρευση .
Μέσα από ανιδιοτελή διάθεση και πρόθεση έπεσε στο τραπέζι η ιδέα μιας πιο στενής συνεργασίας, ιδέα που κυοφορήθηκε πιο σοβαρά μετά από την συγκατάθεση και συναίνεση του μεγαλομετόχου μας κυρίου Βίκτωρα Ρέστη που εγγυήθηκε την οικονομική συνεισφορά και ασφάλεια στο εγχείρημα μας.
Απαράβατος όμως όρος ήταν η συμπόρευση μόνο με τον ΕΘΝΙΚΌ Ο.Φ.Π.Φ δηλαδή τον Ερασιτέχνη ΕΘΝΙΚΌ Πειραιώς.

Παρ’όλη την αμέριστη συμπαράσταση και διάθεση του προέδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΕΘΝΙΚΟΎ κυρίου Αλέξη Αγγελόπουλου και τις άμεσες ενέργειες που δρομολογήσαν οι δυο διοικήσεις παρουσιάσθηκαν τεράστια νομικά προβλήματα στα διαδικαστικά του ιστορικού γαλανόλευκου συλλόγου τα οποία δεν επιτρέπουν την υλοποίηση του παντρέματος στα χρονοδιαγράμματα που θα έδιναν την ευκαιρία στους καταταλαιπωρημένους φίλους του ιστορικού σωματείου να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες αναπτερώνοντας το καταρρακωμένο τους ηθικό από τις ατυχίες των τελευταίων ετών.

Δυστυχώς η υλοποίηση του εγχειρήματος της συμπόρευσης δεν εξαρτάτε από εμάς. Εμείς και οι Γλυφαδιώτες φίλαθλοι είχαμε και έχουμε την διάθεση να πορευθούμε με το ιστορικό γαλανόλευκο σήμα στο μέρος της καρδιάς.
Αν οι συμπαίκτες μας του ΕΘΝΙΚΟΎ μπορούν να ξεπεράσουν τα διαδικαστικά που φρενάρουν το ιστορικό για μας εγχείρημα εμείς παραμένουμε παρόντες όχι για να ξεπουλήσουμε την ομάδα μας και τις αρχές μας αλλά να γίνουμε συνοδοιπόροι του ιστορικού πειραιώτικου οράματος."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα