Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ντάβαρης:"Τη ζωή μας για να κερδίσουμε τη Νίκη Βόλου!"

Στο πόδι είναι όλος ο Πύργος για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, στο οποίο η ομάδα του Πύργου βλέπει σαν μονόδρομο τη νίκη αν θέλει να εξαντλήσει την όποια πιθανότητα να βγει αυτή πρώτη στα πλέι οφ και να ανέβει στη Football League...
Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Ντάβαρης σε δηλώσεις του τόνισε πως οι παίχτες του Πανηλειακού θα δώσουν και τη ζωή τους προκειμένου να κερδίσουν τη Νίκη Βόλου!

Απόσπασμα από τις δηλώσεις Ντάβαρη:

«Να πάρουμε τη νίκη με τη Νίκη Βόλου! Κι αν δε βγούμε πρώτοι, να βγούμε τουλάχιστον δεύτεροι. Οτιδήποτε άλλο θα το δούμε από την Πέμπτη και μετά. Αυτό που υπάρχει τώρα μπροστά είναι το ματς της Τετάρτης και πρέπει να δώσουμε και ...τη ζωή μας για να το κερδίσουμε. Δεν ρίχνουμε λευκή πετσέτα, δεν τα παρατάμε, όσο δύσκολα κι αν είναι!
Όσο έχουμε έστω και μαθηματικά ελπίδες για την πρώτη θέση, είμαστε υποχρεωμένοι να τις εξαντλήσουμε. Ενώ ακόμα κι αν δεν βγούμε πρώτοι σε αυτά τα πλέι – οφς, πρέπει να βγούμε τουλάχιστον δεύτεροι. Αυτή είναι επίσης μια θέση που πιθανόν μέσα στο μήνα να δώσει άνοδο.
Αυτή τη στιγμή, και μέχρι την Τετάρτη το βράδυ, στο μυαλό μου υπάρχει μόνο το ματς με τη Νίκη κι ότι πρέπει να το κερδίσουμε! Δεν σκέφτομαι τώρα τίποτα άλλο, ούτε για το μέλλον της ομάδας αλλά και το δικό μου μέλλον σε αυτή! Για το αν πρέπει να συνεχίσει και με ποιόν τρόπο! Ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί, θα το σκεφτώ από την Πέμπτη και μετά! Τώρα, νίκη και μόνο νίκη! Παίζουμε κυριολεκτικά το τελευταίο χαρτί μας και δεν υπάρχει τίποτα άλλο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα