Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Λούντεκαμ:"Ένα σωρό στημένα στο αγγλικό πρωτάθλημα!"

Στημένα και στο αγγλικό πρωτάθλημα?Που θεωρείται από κάποιους το καθαρότερο της Ευρώπης..?
Έτσι υποστηρίζει πάντως ο Κλάους Λούντεκβαμ, 39χρονος Νορβηγός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος με δηλώσεις τουσε νορβηγική εφημερίδα  απποκάλυψε πως όταν έπαιζε στην Αγγλία, κάθε αγωνιστική στηνόταν και ένα παιχνίδι τουλάχιστον!Ο Λούντεκβαμ είχε αγωνιστεί σε Μπραν και Σαουθάμπτον.

"Γνωρίζω πολλούς ποδοσφαιριστές που πόνταραν κάθε εβδομάδα σε πολλούς αγώνες του πρωταθλήματος και το ίδιο έκανα κι εγώ για πολλά χρόνια στην Αγγλία. Γινόταν αυτό το πράγμα σχεδόν κάθε εβδομάδα και μπορούσαμε να το ελέγξουμε καθώς ήταν πολύ εύκολο. Μπορούσαμε να κανονίσουμε εύκολα ένα πέναλτι, τις κάρτες κλπ...
Γνωρίζω πολλούς Νορβηγούς διαφορετικών ομάδων που πόνταραν σε σκόρερς, ποια ομάδα θα έχει τη σέντρα ή θα κερδίσει το πρώτο πλάγιο άουτ και άλλα τέτοια. Ήταν κάτι στο οποίο ενεπλάκη και εγώ επί σειρά ετών στην Αγγλία. Έχω ποντάρει ακόμη και σε αγώνες της δικής μου ομάδας. Για κάποιο διάστημα το κάναμε σχεδόν κάθε εβδομάδα και κερδίζαμε καλά χρήματα. Όταν συμφωνήσεις με τον αντίπαλο αρχηγό που θα είναι στη σέντρα για το πλάγιο, είχαμε τη δυνατότητα για παράδειγμα να στείλουμε την μπάλα προς την αντίπαλη άμυνα κι αυτός κάνοντας το ίδιο να την βγάλει εκτός. Είναι πολύ απλό και εύκολο να ελέγξουμε τέτοια πράγματα, μια κάρτα, ένα πέναλτι".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα