Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Το αφήνει ανοιχτό η Σούπερ Λιγκ για προβιβασμό 4 ομάδων από τη Football League και υποβιβασμό 2.

Το Δ.Σ. της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

"1/ Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της αναδιάρθρωσης και αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η πρόταση της Football League περί ανόδου 5 ομάδων και υποβιβασμού 3 ομάδων δε μπορεί να γίνει αποδεκτή. Ωστόσο, η Super League θα εξετάσει την περίπτωση προβιβασμού 4 ομάδων και υποβιβασμού 2 ομάδων, αν εκπληρωθεί συγκεκριμένο πλαίσιο προϋποθέσεων που σχετίζονται με θέματα αγωνιστικά, κανονιστικά, τηλεοπτικά και οικονομικά. Επιθυμία της Super League είναι να ολοκληρωθεί εντός των επομένων ημερών η σχετική συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς."
Με αυτή την ανακοίνωση η Σούπερ λιγκ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ααναδιάρθρωσης, αν...γίνουν δεκτά κάποια αιτήματα τα οποία είναι πρωτίστως οικονομικά!
Η αγωνία για Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα οπότε συνεχίζεται μιας που οι τρεις ομάδες βρήκαν απέναντί τους όχι μόνο της Σούπερ Λιγκ, αλλά και της Football League, αφού  14 ομάδες της Football League διαφωνούν με την αναδιάρθρωση!

Θα το σώσει ο Ιωαννίδης?Πληροφορίες θέλουν τον υπουργό αθλητισμού να δίνει γραπτές οικονομικές εγγυήσεις σε Σούπερ Λίγκα και Β Εθνική, ώστε να άρουν τις επιφυλάξεις τους και να δεχθούν την επικείμενη αναδιάρθρωση...Ίδωμεν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα