Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Με αφαίρεση βαθμών απειλείται ο Άρης λόγω Κουλοχέρη

Μπλεξίματα για τον Άρη λόγω Κουλοχέρη!Δεν του έφτανε η οφειλή προς τον Καστίγιο και άλλους πάιχτες που δεν τον αφήνουν να πάρει άδεια από την ΕΕΑ, τώρα προστέθηκε και η απειλή της αφαίρεσης βαθμών!
Ο πρώην παίχτης του Άρη είχε κερδίσει τον περασμένο Δεκέμβριο την προσφυγή που κατέθεσε εις βάρος των Θεσσαλονικέων και του επιδικάστηκαν συνολικά 300.000 ευρώ.
Ο Άρης είχε την υποχρέωση να καταβάλλει στον παίκτη το ποσό με τη μορφή δόσεων και συγκεκριμένα καταθέτοντας στον προσωπικό του λογαριασμό 26.000 ευρώ το μήνα.
Όμως τα τρεχάματα του Άρη με τη φορολογική ενημερότητα και την εξόφληση του ρόστερ οδήγησαν στο να μην πληρωθούν οι τρεις τελευταίες δόσεις της οφειλής!
Αποτέλεσμα ήταν ο παίκτης να καταφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και να ζητήσει την αφαίρεση τριών βαθμών του Άρη από το νέο πρωτάθλημα, κάτι που ορίζει το καταστατικό της ομοσπονδίας!
Ο Άρης θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τον Κουλοχέρη άμεσα ώστε να υπάρχει περιθώριο να αποσύρει την προσφυγή του ο πρώην παίχτης των κιτρίνων...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα