Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ο Εθνικός Πειραιά ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, γίνονταν όλη την εβδομάδα ζυμώσεις μεταξύ της διοίκησης του Εθνικού Πειραιά και της Γλυφάδας, για απορρόφηση της δεύτερης από τον Εθνικό και επιστροφή των Πειραιωτών στις επαγγελματικές κατηγορίες, και συγκεκριμένα στη Football League2!
Φαίνεται πως τα νομικά προβλήματα ξεπεράστηκαν και στη Γ Εθνική πλέον θα παίζει ο Εθνικός ΟΦΠΦ(με σήμα, χρώματα, φανέλα), καθώς στις Γενικές Συνελεύσεις των δύο ομάδων η απόφαση αυτή υπερψηφίστηκε!
Ο ερασιτέχνης Εθνικός θα απορροφήσει τον ερασιτέχνη ΑΟ Γλυφάδας και όταν οι νομικοί περιορισμοί το επιτρέψουν θα γίνει και η επίσημη απορρόφηση του επαγγελματικού τμήματος. 

Η ανακοίνωση του Εθνικού:
«Σε πανηγυρικό κλίμα και μπροστά σε 200 και πλέον φίλους του Εθνικού που βρέθηκαν στα γραφεία του ερασιτέχνη, εγκρίθηκε τελικά παμψηφεί η πρόταση του Αλέξη Αγγελόπουλου για σύμπλευση / απορρόφηση της Γλυφάδας από τον Εθνικό ΟΦΠΦ και επιστροφή της ομάδας μας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Το επόμενο χρονικό διάστημα, το νομικό επιτελείο μας σε συνεργασία με τη διοίκηση της Γλυφάδας (όπου υπάρχει συνεχής και αγαστή συνεργασία) θα επικεντρωθεί στο να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες το συντομότερο δυνατό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα