Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Κανονικά στη Football League 2 ο Εθνικός Αστέρας...

Η παρουσία του Γιώργου Γκάμαρη στον προεδρικό θώκο του Εθνικού Αστέρα φαίνεται πως έχει φέρει άλλο αερα στην Καισαριανή!
Ήδη οι δυσκολίες για τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ Εθνική ξεπεράστηκαν και ο Αστέρας θα λάβει μέρος κανονικά στο νέο πρωτάθλημα αφού πήρε τα απαιτούμενα έγγραφα από τη Football League!
Παράλληλα ο Πέτρος Δημητρίου είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία θα ενισχυθεί και με έμπειρους παίχτες στην προσπάθεια που θα κάνει να επιστρέψει στη Football League...
Ο Γιώργος Γκάμαρης προχώρησε μάλιστα σε δηλώσεις σχετικά με το νέο ξεκίνημα του Εθνικού Αστέρα:«Η παρουσία του Εθνικού Αστέρα στην Football League 2 αποτελούσε για μας τον πρώτο στόχο, ώστε να προχωρήσει ο σχετικός προγραμματισμός και η ομάδα να κοιτάξει μπροστά. Εμείς απλά θεωρούμε ότι απλά έγινε το πρώτο βήμα και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο και πολύ αγώνα για την αγωνιστική καταξίωση αυτής της ομάδας. Ο Εθνικός Αστέρας κουβαλάει μία τεράστια ιστορία και εκπροσωπεί ολόκληρη την Καισαριανή και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων. Ο δρόμος είναι μακρύς και ασφαλώς οι δυσκολίες δεν έχουν ξεπερασθεί, αφού έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε για αυτή την ομάδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα