Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Μηδενίσμός και -2 βαθμούς για Εθνικό Αστέρα στο ματς με Κόρινθο και ανακοίνωση με αιχμές της ομάδας της Καισαριανής

Άσχημο ξεκίνημα για τον Εθνικό Αστέρα...Η διοργανώτρια ματαίωσε το ματς της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (αρχικά είχε οριστεί για την Κυριακή 21/10 στις 16.00), το οποίο ήταν εντός έδρας με την Κόρινθο, με υπαιτιότητα του Εθνικού Αστέρα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η Κόρινθος παίρνει την αναμέτρηση στα χαρτιά με σκορ 3-0, ενώ ο Εθνικός Αστέρας, εκτός από το μηδενισμό, θα τιμωρηθεί και με -2 βαθμούς.
Αιτί η αδυναμία καταβολής των χρημάτων στον πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα, Καραθανάση.Η διοίκηση του Εθνικού Αστέρα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία βάλλει κατά του ποδοσφαιριστή Κώστα Καραθανάση, που, όπως αναφέρεται, απαίτησε την καταβολή όλου του ποσού εφάπαξ μίλώντας για υπόγειες ενέργειες που σκοπό έχουν να βλάψουν την ομάδα της Καισαριανής.
Απόσπασμα από την ανακοίνωση: "Επειδή πιστεύουμε ότι όλες αυτές οι "υπόγειες ενέργειες" αποτελούν τον κρίκο μιας αλυσίδας η οποία χρησιμοποιείται για τον αφανισμό του Εθνικού Αστέρα θα κάνουμε αυτό που υποδεικνύει η συνείδησή μας για την εξυγίανση μιας ιστορικής ομάδας αλλά και ό,τι χρειάζεται για την τιμωρία των προφανών αλλά και αφανών κυκλωμάτων που λυμαίνονται εδώ και χρόνια τον επαγγελματικό αθλητισμό".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα