Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΕΚ:"Παρωδία ο αγώνας, ζητάμε τιμωρία Σιδηρόπουλου"

Ο Ολυμπιακός πέρασε με 0-4 από το ΟΑΚΑ, νικώντας την ΑΕΚ που έπαιζε από το 22ο λεπτό με 10 παίχτες, και όπως ήταν αναμενόμενο οι κιτρινόμαυροι είχαν πολλά παράπονα από το Σιδηρόπουλο, για το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, για την αποβολή αλλά και για δύο πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ της Ένωσης...Σε ανακοίνωσή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ κάνει λόγο για αγώνα-παρωδία και ζητά την παραδειγματική τιμωρία Σιδηρόπουλου τον οποίο και χαρακτηρίζει εκπρόσωπο του ποδοσφαιρικού κατεστημένου!:
«Σήμερα παρακολουθήσαμε έναν ακόμη εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαιρικού κατεστημένου να δίνει ρεσιτάλ κακής διαιτησίας σε βάρος της ομάδας μας. Η ΑΕΚ έχει πολλα και σοβαρά προβλήματα να επιλύσει και δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Έχει όμως τεράστιο όνομα και εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι κυριολεκτικά υποφέρουν παρακολουθώντας τη να γίνεται βορά στις ορέξεις του οποιουδήποτε.
Ζητάμε την τιμωρία του διαιτητή Σιδηρόπουλου, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και απαιτούμε σεβασμό. Καλούμε τους αρμόδιους της ΕΠΟ να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους και να απομακρύνουν αυτούς που επιθυμούν το πισωγύρισμα του ποδοσφαίρου μας. Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ΑΕΚ που στάθηκε δίπλα στην ομάδα απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αυτού του αγώνα-παρωδία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα