Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Στράντζαλης:"Έπρεπε να ρίξουμε 3 γκολ στο Φωκικό για να μην μιλάνε!"

Το 2-2 του Ηρακλή με το Φωκικό απογοήτευσε τον προπονητή του γηραιού Γιώργο Στράντζαλη, ο οποίος κατα τη συνέντευξη τύπου τόνισε πως έπρεπε ο Ηρακλής να ρίξει 3 γκολ στους Αμφισσιώτες ώστε να μην δικαιούνται να ομιλούν!
«Εγώ φταίω. Αυτή την ομάδα έπρεπε να την κλείσουμε στα καρέ της και να της βάλουμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να μη δικαιούται να μιλά. Η ευθύνη είναι καθαρά δικιά μου. Θα πρέπει να προστατέψουμε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τα παιδιά τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλω να σταθώ σε αυτό. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα μας έχει πλάνο, έχει ρυθμό, έχει ουσία. Αυτή είναι η αλήθεια. Διεκδικούμε τη νίκη συνέχεια. Τη διεκδικούμε με νύχια και με δόντια. Ενδεχομένως να μας αδικεί ότι μένουμε πίσω στο σκορ. Αλλά φαίνεται ποια ομάδα θέλει να κερδίσει. Σήμερα είχαμε κάποιους παίκτες που δεν είχαν καλή απόδοση, όμως ο αντίπαλος με τον τρόπο που έπαιξε μας χάλαγε συνεχώς την ηρεμία», ήταν τα λόγια Στράντζαλη...

Ο Πέτρος Δημητρίου από την πλευρά του υπεραμύνθηκε σε όσους κατηγορούν το Φωκικό, ενώ τόνισε πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Άμφισσας:
«Πήραμε μια ισοπαλία που δεν μετρά ως βαθμός, αλλά ως νίκη. Από τη στιγμή που ήρθαμε με ελλείψεις και μείναμε με 10 παίκτες, ισοφαρίσαμε και προηγηθήκαμε και, αν είχαμε περισσότερη προσοχή, πιστεύω ότι θα είχαμε τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν κατάθεση ψυχή και πήραν το βαθμό κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που έχει θεση στη Σούπερ Λίγκα. Μας αδικεί το αποτέλεσμα γιατί τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν από λάθη. Με ικανοποίησε γιατί ο Φωκικός πρέπει να σταματήσει να είναι παρεξηγημένος. Θέλουμε να παίξουμε μπάλα και δεν κλεινόμαστε στην άμυνά μας. Θα αρχίσω να κάνω προπόνηση με δέκα παίκτες, γιατί συνέχεια μας αποβάλουν και από έναν σε κάθε αναμέτρηση. Δεν νομίζω ότι προκάλεσαν κανέναν και αποβλήθηκα. Κλότσησα μια μπάλα και αποβλήθηκα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα