Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αγγλικός τύπος:"Άξια η νίκη του Ολυμπιακού" και βολές προς τον Βενγκέρ

Τα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων αναγνώρισαν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο νικηφόρο 2-1 επί της Άρσεναλ και έριξαν τις...βολές τους για άλλη μια φορά εναντίον του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δεν διέρχεται και τις καλύτερες μέρες του στο Λονδίνο!
Αποσπάσματα των κύριων τίτλων των εφημερίδων:
Daily Mail: «Ακόμη μία κακή νύχτα για τους κανονιέρηδες, αλλά ο Βενγκέρ δεν το είδε. Οι παίκτες της Άρσεναλ είχαν χάσει το θάρρος τους όπως ο καπνός από τις φωτοβολίδες που έπεφταν πίσω από τον Στσέζνι κάλυπτε τον αγωνιστικό χώρο. Συνέβη ξανά. Ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε για τον Ολυμπιακό και ακόμη μία ήττα για τους κανονιέρηδες».

BBC: «Η κακή φόρμα της Άρσεναλ συνεχίστηκε αφού έχασε την ευκαιρία να τερματίσει στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου, χάνοντας από τον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Οι Κανονιέρηδες ξεκίνησαν καλά με επτά ευκαιρίες και ο Τόμας Ροζίτσκι τους έβαλε μπροστά στο σκορ πριν το ημίχρονο. Αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με κοντινό τελείωμα του Γιάννη Μανιάτη και πήρε μια άξια νίκη χάρη στο φαλτσαριστό σου του Κώστα Μήτρογλου».

Sun: «Δεν υπήρχε τίποτα καλό. Ο Αρσέν Βενγκέρ παρέταξε μια διαφορετική ομάδα στην Ελλάδα. Αλλά ο Γάλλος έγινε μάρτυρας των ίδιων προβλημάτων, ενός παλιού χάους. Η Άρσεναλ προηγήθηκε με γκολ του Τόμας Ροζίτσκι. Αλλά η κακή άμυνα και ο κακός τερματοφύλακας πρόσφεραν στον Ολυμπιακό δύο τέρματα μέσα σε οκτώ λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είχε νόημα εξαιτίας των άλλων ομάδων που βρίσκονται στη δεύτερη θέση των ομίλων τους και ίσως ήταν καλύτερα για την ομάδα του Βενγκέρ να τερματίσει δεύτερη. Αλλά ακόμη μία ήττα επιβεβαιώνει την άποψη αρκετών οπαδών που πιστεύουν ότι ο Βενγκέρ έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα