Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Αγωγές κατά όσων τον θίγουν ο μεγαλομέτοχος της Κορίνθου Πάνος Μπεθάνης

Απάντηση με ανακοίνωσή του έδωσε ο μεγαλομέτοχος της Κορίνθου Πάνος Μπεθάνης σε φήμες και δημοσιεύματα που τον δυσφημούν. Ο Μπεθάνης απειλεί με αγωγές όσους συνεχίσουν να διατηρούν το κλίμα παραπληροφόρησης και λάσπης εναντίον του:
Η ανακοίνωση Μπεθάνη:
«Αγαπητοί Φίλοι,
Λόγω της απόστασης, δεν ακούω τι γίνεται και τι λέγεται αλλά μέσω μιας πρόσφατης συνέντευξης κατάλαβα οτι υπάρχει ένα κλίμα παραπληροφόρησης και λάσπης. Στέλνω κάθε μήνα 45.000 με 48.000 ευρώ για τα έξοδα της ομάδας μας τα οποία λόγω της ανυπαρξίας εσόδων και τοπικής στήριξης (με εξαίρεση το Δήμο Κορινθίων) και λόγω των προστίμων από προηγούμενες διοικήσεις φαίνεται οτι δεν αρκούν. Έχω δώσει λοιπόν εντολή να είμαστε πιο προσεκτικοί στα εξοδά μας.
Από σήμερα όποιος επώνυμος είτε σε ηλεκτρονικό μέσο η όχι διαστρευλώνει την αλήθεια για το πρόσωπό μου θα μηνύεται για δυσφήμηση. Ήδη έχω δώσει εντολή για 5 αγωγές για ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις. Επίσης, αν καταλάβω οτι η μιζέρια επηρεάζει και τα παιδιά μας, θα δώσω εντολή για προσωρινή, αλλά πλήρη απομόνωση από τη βρωμιά. Ο αθλητισμός ειναι ιδέα, η ομάδα της Κορίνθου είναι αξία και δεν θα αφήσω κανέναν να την πειράξει. Πάμε για τον Παναιγειάλειο τώρα και ας αφήσουμε τη διχόνοια.
Σας ευχαριστώ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα