Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Δεν "ψήνονται" για Κούπερ στον Παναθηναϊκό

Η περίπτωση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει απασχολήσει τις τελευταίες μέρες τον Παναθηναϊκό...Ο Αργεντινός κόουτς που εχει περάσει από την Ελλάδα στον πάγκο του Άρη και τώρα προπονεί την τουρκική Ορντούνσπορ, προτάθηκε από τον μάνατζέρ του Αλεχάνδρο Καμάνιο, ο οποίος... ενόχλησε διακριτικά τους «πράσινους». Το κασέ του έμπειρου κόουτς ανέρχεται στις 300.000 ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η εφορία, ωστόσο, στο τριφύλλι δεν δείχνουν να ψήνονται.
Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πάντως πως ο Φάμπρι θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι, αλλά η περίπτωση Κούπερ δεν είναι στις πρώτες επιλογές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.
Όπως είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στην εφημερίδα "Η πράσινη" οραματίζεται έναν άλλο τύπο προπονητή:
"Ενας νέος άνθρωπος. Υψηλού ποδοσφαιρικού επιπέδου, υψηλού ήθους, το τονίζω αυτό. Ο οποίος θα έρθει στον Παναθηναϊκό και θα συμμετάσχει στην αναγέννηση και στη δημιουργία μιας καινούργιας ομάδας, με νέους παίκτες, με άλλες αρχές, με άλλη μαχητικότητα. Εγώ πάντα προτιμώ τους Ελληνες. Χωρίς να παραγνωρίζω πως υπάρχουν πολλά πράγματα στην Ευρώπη από τα οποία έχουμε μάθει και τα οποία χρειαζόμαστε", ήταν τα λόγια Αλαφούζου για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα