Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Φυγαδεύτηκε ο Δώνης!

Τελειωμό δεν έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του προπονητή της ομάδας Γιώργου Δώνη εξαιτίας της καρατόμησης Γκαρσία!Στο νέο...επεισόδιο μεταξύ των δύο πλευρών ο Δώνης φυγαδεύτηκε καθώς τον περίμεναν έξω από το προπονητικό κέντρο εξαγριωμένοι οπαδοί του δικέφαλου!
Πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γκαρσία, μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκε προς τη Νέα Μεσημβρία, όπου πραγματοποιούνταν η προπόνηση της ομάδας. Εκεί άρχισαν να φωνάζουν για ακόμα μία φορά συνθήματα υπέρ του Γκαρσία και κατά του Γιώργου Δώνη και της διοίκησης και περίμεναν να τελειώσει η προπόνηση για να ζητήσουν εξηγήσεις από τον 43χρονο τεχνικό.
Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη ποτέ, καθώς άνθρωποι της ομάδας «φυγάδευσαν» τον Γιώργο Δώνη με ένα αυτοκίνητο, με τον τελευταίο να μη δέχεται να κατέβει από αυτό για να μιλήσει. Αυτό εξόργισε ακόμα περισσότερο τους συγκεντρωμένους οπαδούς, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια το πήραν στο κυνήγι με τα δικά τους οχήματα!Το τέλος σε αυτή την κόντρα φαίνεται πως αργεί ακόμα και θεωρείται πιθανόν η διοίκηση του δικεφαλου να ενδώσει στις πιέσεις των οπαδών που ζητούν το...κεφάλι του Γιώργου Δώνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα