Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Παίχτες Κορίνθου:"Έξω οι κωλοτούμπες και τα μαγειρέματα!"και προαναγγελία αποχώρησης Μπεθάνη!

Δεν θέλουν με τίποτα την επιστροφή στον πάγκο της ομάδας του Γιάννη Καντά οι παίχτες της Κορίνθου! Και αυτό το έκαναν σαφές μέσω γλαφυρής ανακοίνωσης που δηλώνουν τη στήριξή τους στον απελθόντα Σωτήρη Αντωνίου και μιλούν για...κωλοτούμπες και μαγειρέματα που δεν τα θέλουν στην ομάδα!
Η ανακοίνωση των παιχτών της Κορίνθου: «Με αφορμή τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα της ομάδας μας με αποκορύφωμα το χθεσινό ματς στα Χανιά και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα προπονητή οφείλουμε να ανακοινώσουμε τα εξής:
Παρά το γεγονός ότι η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της, παρά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έχουν γίνει απ’ την αρχή της σεζόν (έναρξη προετοιμασίας 4 Ιουλίου, γηπεδικό, διοικητικό, οικονομικό κλπ), παρά το μικρό μέσο ορό ηλικίας, έχουμε την προσωπικότητα να μην κρυφτούμε πίσω απ’ το δάχτυλο μας.
Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν! Δηλώνουμε τη στήριξη μας στο πρόσωπο του προπονητή μας Σωτήρη Αντωνίου, διαφωνούμε με την απομάκρυνση του και μαζί μ’ αυτόν θα δώσουμε τα πάντα, ώστε η ομάδα να πετύχει την άνοδο στη Football League.
Kολοτούμπες και μαγειρέματα από διάφορους εντός ομάδας δεν αρμόζουν στην ιστορία του συλλόγου και στις προσωπικότητες μας και να είστε σίγουροι ότι θα μας βρουν απέναντι τους αναλογώντας τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν! Γιατί εμείς και μονό ζούμε και πρωταγωνιστούμε την καθημερινότητα μας.
Οι ποδοσφαιριστές της Κορίνθου».

Εν τω μεταξύ και οι φίλαθλοι της Κορίνθου υποδέχτηκαν με άγριες διαθέσεις τον Καντά στην προπόνηση της ομάδας, και τον έλουσαν με άφθονα γαλλικά και όχι μόνο!

Τί απάντησε ο Πάνος Μπεθάνης για όλα αυτά?Ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Κόρινθο εξαιτίας των γεγονότων αυτών, μέσω facebook!
«Μέτα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, είμαι πεπεισμένος ότι δεν μπορώ να βοηθήσω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι έδωσα μια υπόσχεση που δεν θα μπορέσω να κρατήσω. Ελπίζω τα παιδιά να τελειώσουν τη χρονιά με πείσμα και πιστή. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, απλά φάνηκε ότι είμαι άσχετος», ήταν οι δηλώσεις Μπεθάνη που βάζουν σε μπελάδες τους Κορίνθιους...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα