Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Μώραλης: Έξι με εφτά ομάδες της Σούπερ Λίγκ έχουν πρόβλημα με το φάκελο αδειοδότησης"

Το θέμα των αδειοδοτήσεων φαίνεται πως θα μας απασχολήσει ξανά...και αυτό το καλοκαίρι! Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Σούπερ Λίγκας Γιάννη Μώραλη στο NovaSpor FM, τουλάχιστον 6 με 7 ομάδες της κατηγορίας αντιμετωπίζουν αυτπή τη στιγμή  πρόβλημα με το φάκελο αδειοδότησης...
Απόσπασμα των δηλώσεων του Γιάννη Μώραλη: «Μέχρι πέρσι τον Μάρτιο, η ομάδα που δεν έπαιρνε αδειοδότηση υποβιβαζόταν απευθείας. Πέρσι αλλάξαμε τον κανονισμό και βάλαμε ως ποινή τον περιορισμό μεταγραφών. Αυτό λειτούργησε θετικά σε οικονομικό επίπεδο αλλά και αγωνιστικά, αν εξαιρέσουμε τον υποβιβασμό της ΑΕΚ. Συζητήσαμε φέτος ότι οι ομάδες που συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα μπορούν να κάνουν επιπλέον τέσσερις επεκτάσεις συμβολαίων μέσα στη σεζόν. Η απόφαση αυτή πάρθηκε με οριακή πλειοψηφία. Οι ομάδες είναι αυτές που καθορίζουν το μέλλον τους. Ο συνεταιρισμός δεν μπορεί να σώσει καμία ομάδα, αν αυτή δεν περιορίσει τα έξοδά της.
Είναι 6-7 ομάδες που φαίνεται να έχουν προβλήματα από πολύ μικρά έως πολύ μεγάλα στους φακέλους τους. Αυτό θα το δούμε προσεχώς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα