Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Σφακιανάκης:"Ελάχιστες ομάδες Β Εθνικής θα μπορέσουν να δώσουν 500.000 Ευρώ και να αδειοδοτηθούν, πιθανόν να αντικατασταθούν από ομάδες της Γ Εθνικής!"

Το χρηματικό ποσό των 500.000 Ευρώ που έχει θέσει η ΕΠΟ ως εγγύηση μετοχικού κεφαλαίου για τη συμμετοχή ομαδας στη Β Εθνική, φαίνεται πως θα τινάξει στον...αερα το πρωτάθλημα μιας και θεωρείται βέβαιο πως ελάχιστες ομαδες θα μπορέσουν να διαθέσουν τέτοιο ποσό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν "καραμπόλες" από ομάδες της Γ Εθνικής που θα ανέβουν  κατηγορία προκειμένου να τις αντικαταστήσουν!
Το παραπάνω το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος της "μικρής" λίγκας Στέλιος Σφακιανάκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM:
«Πολλές ομάδες δεν μπορούν να αδειοδοτηθούν. Μην κοροϊδευόμαστε. Έχουν πολλά προβλήματα. Δεν μπορούν να ισοσκελίσουν τους ισολογισμούς τους. Ιδιαίτερα οι νέες ομάδες της κατηγορίας αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Πρέπει να καταβάλουν μετοχικό κεφάλαιο 500.000 ευρώ για να μετατραπούν σε ΠΑΕ. Αν θα αντικατασταθούν από ομάδες της Γ’ Εθνικής είναι κάτι που θα αποφασίσουμε την επόμενη εβδομάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει πριν το τέλος Σεπτεμβρίου. Δεν έχουμε ακόμη τις ομάδες για να διαπραγματευτούμε τα τηλεοπτικά. Μιλάμε για άλλο πρωτάθλημα σε σχέση με το περασμένο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα