Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ένας όμιλος των 18 στη Β' Εθνική...και πολύς είναι!

Δύσκολο φαίνεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει η Β Εθνική κατηγορία με δύο ομίλους των 14 ομάδων, όπως ηταν το πλάνο της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας...Και για αυτό ευθύνεται ασφαλώς το πολύ υψηλό μετοχικό κεφάλαιο των 500.000 Ευρώ που πρέπει να διαθέτει κάθε ομάδα ώστε να δικαιούται συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία.
Δεν είναι μόνο οι 11 ερασιτεχνικές ομαδες που ανέβηκαν από τη Γ Εθνική και πρέπει να διαθέσουν αυτά τα χρήματα, αλλά και ομαδες που ήδη υπάρχουν στη Β Εθνική που έχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα (οι κακές γλώσσες μιλούν ήδη για Λάρισα, Θρασύβουλο, Φωκικό, Γιαννιτσά κλπ..). Συνεπώς το ενδεχόμενο να ξεκινήσει οι Β Εθνική με δυο ομίλους όλο και απομακρύνεται και προωθείται το σενάριο του ενός ομίλου των 18 ομάδων, που φαίνεται πως βγαίνει...ίσα-ίσα!
Από τις τελευταίες ίσως ελπίδες, είναι η επιστολή που στάλθηκε προς τον υπουργό πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό από τους οποίους ζητείται η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου καθώς και η βοήθεια για χορηγία από τον ΟΠΑΠ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα