Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Τεβεκέλης:"Ιδού τί θα κάνω στη νέα μου θέση στον ΠΑΟΚ!"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή μίλησε ο Μάλαμας Τεβεκέλης για τη νέα του θέση στον δικέφαλο του Βορρά, τον ΠΑΟΚ και τις αρμοδιότητες που θα αναλάβει...Γιατί κάποιοι ασφαλώς και θεωρούν πως ο ρόλος του πρώην διαιτητή είναι να..."ασχολείται" με τα θέματα διαιτησίας που αφορούν τα παιχνίδια του δικεφάλου!
Να τί είπε ο ίδιος ο Τεβεκέλης λοιπόν για το νέο του ρόλο που δεν υπάρχει σε καμια άλλη ομάδα στην Ελλάδα:
«Η δουλειά μου θαείναι να παρακολουθώ τα παιχνίδια όλων των ομάδων και να κάνω μία έκθεση σχετική με τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών με τους διαιτητές. Αλλά το κυριότερο μέρος θα είναι με τις ομάδες κ17 και Κ20 του ΠΑΟΚ όπου θα διδάξουμε συμπεριφορά στους νέους παίκτες. Θα ξέρει ένας μικρός ποδοσφαιριστής ότι όταν θα κάνει τάκλιν θα πρέπει να έχει τα χέρια κοντά στο σώμα του, γιατί όσο πιο ανοιχτά είναι τόσο πιο εύκολα ο διαιτητής μπορεί να δώσει φάουλ.Στους επαγγελματίες θα κάνω την έκθεση μου και από εκεί και πέρα θα είναι θέμα προπονητή. Εγώ πάντως θα παρακολουθώ τις διαιτησίες που θα έχει ο ΠΑΟΚ όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες»
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά αλλού αυτός ο ρόλος. Συζητήσαμε με τον κ. Σαββίδη και καταλήξαμε σε αυτό το πράγμα. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι ωφέλιμο για τις ακαδημίες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα