Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Καρτάλης:"Κάποιοι στη Λέσβο έχουν στενά κεφάλια!"

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989»μίλησε ο γενικός διευθυντής της Καλλονής, Προκόπης Καρτάλης.Ο παράγοντας της ομάδας της Λέσβου αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου, το οποίο είναι και το μείζον θέμα που καίει τους Μυτιληνιούς στη φετινή τους πορεία, και τόνισε πως κάποιοι έχουν...στενά κεφάλια πάνω στο θέμα αυτό!
Απόσπασμα από τις δηλώσεις Καρτάλη:
«Τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει από τον Δήμο και το έργο αυτή την στιγμή έχει πάει στην Περιφέρεια. Προχθές έγινε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, για να ξεκινήσουν τα έργα. Βασικά όλα τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει από τον Δήμο.
Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν εκτίμησαν αυτή την προσπάθεια που έχει κάνει ο Πρόεδρός μας, που είναι «μάνα εξ ουρανού» και δεν το είδαν όπως έπρεπε να το δουν. Και για να λέμε την αλήθεια, τα προβλήματα τα δικά τους τα εσωτερικά, τα έχουν βγάλει πάνω στην ομάδα, δημιουργώντας όλο αυτό το πρόβλημα. Δεν υπάρχει τοπικό θέμα Καλλονής-Μυτιλήνης. Είναι μεταξύ των ανθρώπων που διοικούν όλο τον Δήμο, καθώς έχω παρακολουθήσει εξαρχής το θέμα και έχω απευθυνθεί σε όλους. Θα σας πω ένα περιστατικό, ότι έχουν πλακωθεί και στο ξύλο κάποτε οι Αντιδήμαρχοι και ασχολούνται συνέχεια με «ιντριγκαδόρικα» θέματα . Αλλά εμάς δεν μας ενδιαφέρει αυτό το θέμα. Ο κόσμος της Μυτιλήνης θέλει να δει την ομάδα του. Αυτή την στιγμή η Νο1 διαφήμιση στην Λέσβο είναι αυτή η ομάδα».
Πέντε αγωνιστικές πριν το Πρωτάθλημα, αυτοί γελούσαν μαζί μας, ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Κανείς δεν περίμενε ότι θα τα καταφέρουμε, εκτός από τον Περιφερειάρχη που είχε «κρούσει τον κώδωνα» ότι η ομάδα θα βγει. Κάποια στιγμή θα μιλήσει ο Πρόεδρος μας και θα πει τα πράγματα με το όνομά τους. Αλλά αυτή την στιγμή, θέλει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους και προσπαθεί, για να προχωρήσει το πράγμα που λέγεται γήπεδο. Δεν είναι άνθρωπος που θα «μασήσει τα λόγια του» και σας το λέω εγώ. Όταν θα έρθει η ώρα θα ακουστούν, αυτά που πρέπει να ακουστούν. Για πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό είναι σίγουρο.
Είναι κρίμα η ομάδα αυτή, με την αγωνιστικότητα που παρουσιάζει, αυτή την στιγμή να μη μπορεί να έχει δίπλα της τον λαό της. Οι άνθρωποι που αγαπούν αυτή την ομάδα, να μην μπορούν αν την παρακολουθούν από κοντά. Είναι κρίμα, γιατί μερικοί μου φαίνεται, τα κεφάλια τους είναι πολύ στενά, πάρα πολύ στενά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα