Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Μπέζας:"Τέσσερις αστυνομικοί ένιωσαν τρόμο επειδή τους είπα θα'θα δείτε τί θα πάθετε' και με συνέλαβαν!"

Στον Arena FM μίλησε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής Γιωργος Μπέζας, μετά την καταδίκη του με 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας εξαιτίας των όσων συνέβησαν στο παιχνίδι Κυπέλλου Τίρναβος - Ηρακλής. Ο Μπέζας υποστήριξε πως απλά είπε μια κουβέντα στους  αστυνομικούς και αυτοί φοβήθηκαν χωρίς λόγο, ενώ τόνισε πως θα καταθέσει μήνυση εναντίον τους για συκοφαντική δυσφήμιση:
«Δεν το περίμενα. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω και να βρω μία λύση για τον φίλαθλο που είχαν πιάσει οι Αστυνομικοί και τελικά βρέθηκα στο δικαστήριο. Στο κατηγορητήριο έγραψαν ότι ένιωσαν τρόμο και φόβο επειδή τους είπα: “θα δείτε τι θα πάθετε τώρα”. Τέσσερα άτομα φοβήθηκαν. Τι θα γίνει με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα πως θα τα αντιμετωπίσει η Αστυνομία αν τέσσερις αστυνομικοί φοβούνται ένα άτομο;», είπε αρχικά ο Γιώργος Μπέζας.

«Εγώ προσπάθησα να κατευνάσω τα πνεύματα με τους ανθρώπους του Τιρνάβου και ξαφνικά βλέπω ενώ πάω να καθίσω να παίρνουν έναν φίλαθλο του Ηρακλή έξω. Και τους λέω “γιατί τον παίρνετε έξω, ενώ οι άλλοι πετάνε καφέδες;”. Όπως ξέρετε η ρίψη καφέ επισύρει την ποινή του αυτόφωρου... Η απάντηση που πήρα ήταν “Φύγε από εδώ ρε”, τους λέω “τι κάνετε ρε; Αφήστε τον φίλαθλο” και με συνέλαβαν και εμένα», συνέχισε ο παράγοντας των «κυανόλευκων» για να προσθέσει:

«Έκανα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση προς τους τέσσερις αστυνομικούς. Να κοιτάμε πλέον ότι το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το θέλουν αυτό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα