Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ηλιάδης:"Πρέπει να ντρέπεστε λαμόγια του κερατά!"

Νέος πανικός στον Αρη με αφορμή ένα σχόλιο που έγινε στο Facebook μεταξύ του προέδρου της ομάδας Δημήτρη Ηλιάδη και οπαδών του Αρη.
Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» προχώρησε σε βαρύ  χαρακτηρισμό γράφοντας «Πρέπει να ντρέπεστε λαμόγια του κερατά» και οι οπαδοί της ομάδας τον...έλουσαν αναλόγως!

Ενας οπαδός του είπε ότι πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να φέρει επενδυτή, ενώ κάποιος άλλος του λέει χαρακτηριστικά πως «Δεν έχεις βάλει φράγκο και λες τον κόσμο λαμόγια ρε απίθανε;».
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ , πάντως, με διευκρινιστική τοποθέτηση του στην ιστοσελίδα “Arenafm” τόνισε ότι η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν αφορούσε τους οπαδούς του Άρη, αλλά τριάντα “λαμόγια” που βρίσκονταν κοντά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια: “Σε καμία περίπτωση αυτή η ανάρτηση δεν αφορά στους οπαδούς του Άρη, γιατί ο Άρης χωρίς τους οπαδούς του είναι μηδέν… Αυτό αφορά τριάντα λαμόγια που βρίσκονταν τα προηγούμενα χρόνια κοντά στην ομάδα και θέλουν τώρα να την ξεζουμίσουν και να της δημιουργήσουν πρόβλημα πριν να βρει τον δρόμο της. Δεν κάνουν κακό στον Ηλιάδη με όσα λένε σε ραδιόφωνα χωρίς αντίδραση, αλλά προσπαθούν να κάνουν ζημιά στον ίδιο τον Άρη. Σε λίγες μέρες θα μπουν στη θέση τους…”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα