Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Χαραπαμπίδης:"Αν 2-3 παίχτες της Καλαμαριάς δεν θέλουν τον Παντζιαρά, τότε θα φύγουν αυτοί, όχι ο Παντζιαράς!"

Κακές εμφανίσεις κάνει τον τελευταίο καιρό ο Απόλλων Καλαμαριάς, παρά το πολύ καλό ξεκίνημα και η γκρίνια των φιλάθλων προκαλεί τριγμούς στ θέση του Ανδρέα Παντζιαρά.
Ο πρόεδρος των Ποντίων πάντως Αχιλλέας Χαραλαμπίδης τόνισε πως στηρίζει Παντζιαρά και πως αν 2-3 παίχτες της ομάδας δεν τον θέλουν, τότε θα φύγουν αυτοί και όχι ο προπονητής!
Τα λόγια Χαραλαμπίδη: «Νομίζω ότι δεν φταίει ο προπονητής για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας. Αυτό το θέμα το κρατάνε οι παίκτες και όχι ο προπονητής. Κανένας προπονητής δεν λέει μπείτε μέσα και χάστε. Είναι τίμιος ο Ανδρέας (σ.σ Παντζιαράς) και ότι κάνει, το κάνει για την ιστορία της ομάδας. Γι’ αυτό δεν έκανα δεκτή την παραίτηση του. Όταν βλέπεις έναν προπονητή που κάνει τα πάντα για την ομάδα και 2-3 παίκτες να μην θέλουν τον προπονητή, τότε να φύγουν οι παίκτες. Ο Ανδρέας μας έχει ανεβάσει κατηγορία και τον κρατάμε. Ξέρω ότι υπάρχει δυσαρέσκεια από τον κόσμο, αλλά εμείς κρατάμε τον Ανδρέα. Ο Παντζιαράς μένει! Όποιος έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα να το λύσει με την διοίκηση. Οι παίκτες μας χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε. Οικονομικά απέναντι τους είμαστε εντάξει. Μέχρι και προχθές είναι πληρωμένοι. Μας χρωστάνε να τα δίνουν όλα για την ομάδα και την ιστορία της»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα