Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ερμής Ζωνιανών:"Ευτυχώς χάσαμε στο Αιγάλεω!'

Ο Ερμής Ζωνιανών έχασε στο Αιγάλεω με 1-0 σε ματς για την 10η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όμως οι Κρητικοί έχουν μεγάλα παράπονα για την φιλοξενία στο "Σίτι". Έτσι η ομάδα των Ζωνιανών εξέψωσε ανακοίβωση στην οποία αναφέρει πως..."ευτυχώς η ομάδα τους έχασε στο Αιγάλεω!"
Η ανακοίνωση:«Είμαστε εμείς που στον αγώνα Κηφισιά-Ερμής, μιλήσαμε για ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Ευχαριστήσαμε επίσης Αστέρα Βάρης, Ηλυσιακό, ΠΑΟΚρουσώνα για τις άψογες φιλοξενίες. Αλλά το νόμισμα έχει δύο όψεις. Το ζήσαμε και αυτό. Μπουκάλια, καφέδες, γυαλιά, κώνοι και κάθε είδους αντικείμενα εκσφενδονίστηκαν κατά την αποχώρηση της ομάδας μας προς τη φυσούνα που για να την διασχίσουμε, χρειάστηκαν είκοσι λεπτά, πάρα τις προσπάθειες του προέδρου και του Γενικού Αρχηγού του Αιγάλεω να μας προστατεύσουν, σε ένα ματς που “ευτυχώς” χάσαμε.

Ερώτηση: ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ;

ΥΓ 1. Ερώτηση: Τι ψάχνουν τριάντα άτομα στη φυσούνα και στα αποδυτήρια δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα;

ΥΓ 2. Κατανοούμε το διαιτητικό τρίο για τα σφυρίγματα στη διάρκεια του αγώνα αφού για να μπουν στο γήπεδο δύο ώρες πριν την έναρξη χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας. Σε ερώτηση ποδοσφαιριστή μας στο διαιτητή για ποιο λόγο δε δόθηκε το πέναλτι, η απάντησή του ήταν: “Δε βλέπεις τι γίνεται εδώ;”. Και πολλά άλλα.

ΥΓ 3. Και να ξέρουν οι άνθρωποι του ιστορικού Αιγάλεω ότι η φιλοξενία που παρέχουμε στο χωριό μας δεν αλλάζει για κανέναν λόγο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα