Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Καρδίτσα προς Πάτση:"Τί έπρεπε να γίνει δηλαδή, να εκτελεστεί ο σκύλος??"

Το θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ των δυο ομαδων της Θεσσαλίας, Αναγέννησης Καρδίτσας και Νίκης Βόλουείχε λήξει με 0-0, όμως ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου Ανδρέας Πάτσης είχε μιλήσει με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον τερματοφύλακα της Καρδίτσας, ενώ είχε κάνει λόγο για"σκυλιά που μπήκαν στο γήπεδο" και είχε προχωρήσει σε βαριούς χαρακτηρισμούς για τους Καρδιτσιώτες εν γένει!
Η απάντηση της Αναγέννησης ήταν στο ίδιο ύφος, ενώ ειδικά στο θέμα του σκυλου, η απάντηση ήταν καυστική:
"Ο κ. Πάτσης μίλησε για σκυλιά που έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο, χαρακτήρισε ξεφτίλα τον τερματοφύλακα της ομάδας μας επειδή τραυματίστηκε σε μια φάση του αγώνα και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε λόγο για χωριάτες...
Σε ό,τι αφορά την είσοδο του σκύλου δεν αξίζει τον κόπο να κάνουμε ιδιαίτερη ανάλυση! Η είσοδος του συμπαθούς τετράποδου δεν ήταν αποτέλεσμα “δολιοφθοράς” στον αντίπαλο (ήμαρτον!), αλλά ένα απρόβλεπτο συμβάν που το εχουμε δει ακόμη και στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου! Άλλωστε αυτό συνέβη αναπάντεχα στο πρώτο τέταρτο του αγώνα για τρία λεπτά κι ενώ η ομάδα μας είχε επίθεση. Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει μετά απ' αυτό; Να κατακυρωθεί το ματς 0-3 υπέρ της Νίκης Βόλου και να εκτελεστεί επί τόπου ο σκύλος;"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα