Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Καραγιάννης:"Αν δεν ανέβουν 3 από τη Β Εθνική, πάμε στα πολιτικά δικαστήρια"

Για ξεκάθαρη αδικία και βέβαιος ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα αποφανθεί υπέρ της ανόδου τριών ομάδων από τη Β’ Εθνική στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο προεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Καραγιάννης.
Ο Καραγιάννης μίλησε στον Αrena FM, απειλώντας με προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια σε πέριπτωση μη δικαίωσης.
«Υπάρχει μια ξεκάθαρη αδικία που ξεκίνησε από ένα λάθος της ΕΠΟ, η οποία έκανε αποδεκτή την προκήρυξη της Σούπερ Λίγκας, ενώ η προκήρυξη της Φούτμπολ Λιγκ είχε κατατεθεί πιο πριν και με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Είναι 100% σίγουρο ότι, αν το Διαιτητικό Δικαστήριο τελικά συνέλθει, θα βγάλει απόφαση υπέρ τριών ομάδων.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο θα βγάλει τη σωστή και δίκαιη απόφαση. Γι’ αυτό και η Σούπερ Λίγκα προσπαθεί να βρει διάφορους τρόπους, ώστε να το αποφύγει αυτό. Γι’ αυτό και ο κ. Μώραλης έχει δηλώσει ότι, αν δεν βγάλει απόφαση το Διαιτητικό, θα εγγράψουμε δύο ομάδες του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα. Το ευτύχημα είναι ότι υπάρχει ομοψυχία και ομοφωνία στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, είμαστε όλοι μια γροθιά.
Αυτή η πονηριά που προσπάθησε να κάνει η Σούπερ Λίγκα μάς οδήγησε σε τέτοιες κινήσεις που δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει όλο αυτό στο τέλος. Αν δεν προχωρήσει το θέμα, είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε και σε πολιτικά δικαστήρια. Είμαστε στη Φούτμπολ Λιγκ και θα κοιτάξουμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα της κατηγορίας»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα