Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Απάτη στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα!

Μήπως τελικά ο θεσμός της Χρυσής Μπάλας είναι μια απάτη? Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλουν έξι προπονητές εθνικών ομάδων! Αυτό που καταγγέλλουν λοιπόν, είναι πως οι ψήφοι τους καταμετρήθηκαν λανθασμένα για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη, με αποτέλεσμα το αποτέλεσμα να μην είναι «καθαρό», και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ίσως να μην ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς!
Ο προπονητής της Αλβανίας, Τζιοβάνι Ντι Μπιάζι, κατά τη ΦΙΦΑ ψήφισε Ρονάλντο, Μέσι και Ιμπραΐμοβιτς σαν πρώτη επιλογή,όμως ο ίδιος δηλώνει: «… δεν έδωσα πέντε βαθμούς στον Ιμπραΐμοβιτς. Είναι μ…ες και ψεύτες». 
«Πιστεύω πως έγινε απάτη. Εγώ ψήφισα τον Ιμπραΐμοβιτς», δήλωσε ο Βραζιλιάνος προπονητής του Κουβέιτ Τζόρβαν Βιέιρα, που σύμφωνα με τη ΦΙΦΑ ψήφισε κατά σειρά Μέσι, Νεϊμάρ και Ρονάλντο, αλλά δεν έδωσε καμία ψήφο στον Σουηδό σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.
Ενώ ο προπονητής των Φίτζι, Χουάν Κάρλος Μπουτσέτι, που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ψήφισε Ρονάλντο, Ριμπερί και Λεβαντόφσκι, καταγγέλει πως «… ψήφισα τον Ρονάλντο, τον Μέσι και τον Ριμπερί. Ουδέποτε τον Λεβαντόφσκι, που δεν συγκρίνεται με τους άλλους τρεις».
"Μούφα" η Χρυσή μπλαλα λοιπόν, για να καρπώνονται κάποιοι τα οφέλη??

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα