Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Κούγιας:"Για χάρη του Κιάσσου πούλησα τα Γιάννενα!"

Οι πρόσφατες προσφυγές του Κώστα Κιάσσου και του Νίκου Σταυριανού έκαναν πυρ και μανία τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια, ο οποίος με δηλώσεις στου στο"ΦΩΣ" ,κατηγόρησε τους δυο ποδοσφαιριστές για αχαριστία.Για τον Κιάσσο μάλιστα τόνισε πως"για χάρη του πούλησε τον ΠΑΣ Γιάννενα!"
«Για τον Κιάσσο το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι για χάρη του πούλησα τα Γιάννινα, όταν οι εκεί οργανωμένοι οπαδοί δεν τον ήθελαν στην ομάδα και του δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα και επεισόδια. Παρότι εγώ θα μπορούσα να αδιαφορήσω και να παραμείνω σε μια πόλη που με λάτρεψε, αυτό προφανώς είναι το δικό του ευχαριστώ.
Να σημειώσω ακόμη ότι τον ίδιο παίκτη εγώ προσωπικά τον κράτησα στην ομάδα και την Πάτρα όταν πέρσι με το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο τότε τεχνικός Τίμος Καβακάς μού είχε ζητήσει, πλην των Βάντερσον και Παμπόε, και τη δική του αποχώρηση. Δεν το υιοθέτησα όμως και συνέχισε να αγωνίζεται με την Παναχαϊκή μπαίνοντας εγώ μπροστά», υποστήριξε ο Κούγιας για τον 39χρονο μεσοαμυντικό.
Όσον αφορά τον 29χρονο τερματοφύλακα, ανέφερε τα εξής: «Επρόκειτο για έναν τερματοφύλακα που τον πήραμε βασικό για να μας βοηθήσει και επί της ουσίας δεν έπαιξε ποτέ. Παρότι τα Χριστούγεννα θα μπορούσα να του λύσω το συμβόλαιο, έχοντας το σοβαρό τραυματισμό του στους προσαγωγούς του, που μετά και τον τραυματισμό του Λαμπάκη μείναμε με ένα μόνο τερματοφύλακα, τον νεαρό Παπαδόπουλο, δεν το έκανα γιατί θα ήταν ανήθικο. Τον κράτησα σε βάρος καθαρά αγωνιστικά της ομάδας και όχι μόνο αυτό, αλλά τον αποθεραπεύσαμε, όπως έπρεπε φυσικά, και όλα αυτά τα επισημαίνω, αν και δεν θα ήθελα να το κάνω, απλά και μόνο για λόγους τάξης και ιστορικής αλήθειας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα