Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Πάει για δήμαρχος Πειραιά ο Μώραλης και για δημοτικός σύμβουλος ο Μαρινάκης!

Αντί τελικά να κατέβει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην υποψηφιότητα για δημαρχία...κατέβηκε το δεξί του χέρι! Ο Λόγος για τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ Γιάννη Μώραλη, ο οποίος έχοντας τη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Β. Μαρινάκη, κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο με στόχο να κερδίσει τον δήμο από τον νυν δήμαρχο, Βασίλη Μιχαλολιάκο που έχει χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Μαρινάκης φέρεται να μην έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Μιχαλολιάκο. Ίσως γιατί ευχαριστήσε δημόσια τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τη χορηγία των 50.000 ευρώ για την επισκευή του δημοτικού θεάτρου του Πειραιά?Η λόγω της παλιάς διαμάχης του σημερινού δημάρχου με τον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη, πατέρα του σημερινού προέδρου του Ολυμπιακού, από την εποχή που ο Μιλτιάδης Μαρινάκης ήταν βουλευτής Πειραιά και  ενεργό πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη?
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αρκεστεί στην υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος. Εξάλλου τη δουλειά ο Μώραλης μια χαρά θα την κάνει, χωρίς να φαίνεται πάντα μπροστά ο πολυάσχολος επιχειρηματίας και αφεντικό του Ολυμπιακού.
Όπως και να χει το γεγονός είναι ένα. Πως ο Ολυμπιακός εκτός από το πρωτάθλημα Ελλάδος, θέλει να πάρει και το Δήμο του Πειραιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα