Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Βελλή"Έρχονται ποινικές διώξεις για πλαστές ενημερότητες!"

Σε οπαδικό φόρουμ μίλησε ο Σταμάτης Βελλής και προανήγγειλε ποινικές διώξεις σε ομαδες για πλαστές ενημερότητες, που φτάνουν τις 64 όπως είπε!
Ιδού τι είπε σε συνομιλία του με οπαδούς του Απόλλωνα: "Η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί διαφορετικά από τις "Πειθαρχικές Επιτροπές" της ΕΠΟ, Super League και Football League. Εκεί όλοι αθωώνονται. Όταν όμως πήγαν οι αγώνες της Football League στη Δικαιοσύνη υπήρξαν καταδίκες.
Έχω ακόμα εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Περιμένετε να δείτε και άλλα ακόμα... Όταν εξαγγελθούν διώξεις για τις πλαστές Φορολογικές και Ασφαλιστικές ενημερότητες. Πληροφορίες λένε πως υπάρχουν 64 τέτοιες και αφορούν και το φετινό πρωτάθλημα της Super League.
Και αυτό το αδίκημα αφενός είναι ποινικά κολάσιμο με σοβαρότατες ποινές, αφετέρου επισείει το λιγότερο αφαίρεση βαθμών και ακόμα και απευθείας υποβιβασμό.
Για αυτό βιάστηκαν να επικυρώσουν την βαθμολογία, όχι για τα χειραγωγημένα. Αν είχε εξασκηθεί αυτή η δίωξη των πλαστών ενημεροτήτων όμως δε θα μπορούσαν να την επικυρώσουν. Εδώ έπεσαν χοντρά «μέσα» για να καθυστερήσει αυτή η δίωξη και δυστυχώς ακούω, χωρίς να μπορώ βέβαια να το εξακριβώσω, ότι «επηρέασαν» τον απελθόντα κ. Θεοχάρη, που κατά τα άλλα ήταν αυστηρότατος προς τους ατυχείς κακομοίρηδες που δε μπορούσαν να πληρώσουν τα χρέη τους...
Θεωρώ όμως ότι και αυτή η δίωξη δεν θα αποφευχθεί, κάποια στιγμή θα εξασκηθεί.
Ο φετινός υποβιβασμός μας είναι σκάνδαλο. Όποιος δε το βλέπει εθελοτυφλεί.
Η ομάδα μας όμως ξέρει από τέτοια στο πετσί της και προχωράει".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα