Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Κούγιας:"Ζητάμε να ανέβει η Παναχαίκή Σούπερ Λίγκα, ως αποκατάσταση των αδικιών που μας έκανε η εγκληματική οργάνωση της ΕΠΟ!"

Σε συνέντευξη τυπου που παραχώρησε ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι η Παναχαϊκή έχει αδικηθεί από τη φερόμενη «εγκληματική οργάνωση» που δρα στο ποδόσφαιρο, επομένως θα πρέπει να αποκατασταθεί κατά τα πρότυπα των Ολυμπιακού Βόλου, Ηρακλή και Καβάλας, που μπήκαν από το παράθυρο στη Β' Εθνική τη σεζόν 2012-2013.
Τα λόγια Κούγια: "Ζητάμε να συγκληθεί εκτάκτως γενική συνέλευση της ΕΠΟ και να αποφασιστεί η άμεση τοποθέτηση της Παναχαϊκής στη Σούπερ Λίγκα. Όπως έκανε τότε ο Πιλάβιος με Ηρακλή,. Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, να γίνει και τώρα. Και να μπει η Παναχαϊκή άμεσα στη Σούπερ Λίγκα είτε ως υπεράριθμη είτε στη θέση του Πλατανιά. Από την στιγμή που προκύπτει από το βούλευμα και τις τηλεφωνικές συνομιλίες ότι ο Μαρινάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σαρρής, μέσω διαιτητών, έστησαν τα παιχνίδια της Παναχαϊκής, πρέπει να γίνει άμεση αποκατάσταση της Παναχαϊκής. Ζητάμε να κηρυχθεί έκπτωτο το Δ.Σ. της ΕΠΟ και θα στείλουμε επιστολή επ' αυτού στον κ. Τασούλα, τον κ. Ανδριανό, ακόμα και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Ζητάμε να πάρει θέση το Δ.Σ. της Ενωσης Β' Εθνικής και επίσης να αποφασίσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ να μας επιστρέψει όλα τα πρόστιμα που έχουμε πληρώσει για ανακοινώσεις από το 2009 έως σήμερα. Θα διεκδικήσουμε δικαστικά τα 7 εκατομμύρια ευρώ που έχει πάρει ο Πλατανιάς αντί για την Παναχαϊκή στη Σούπερ Λίγκα.
Θα υποβάλουμε μηνύσεις και αγωγές κατά του Μαρινάκη, του Καραπαπά, του Σαρρή, του Αμπάρκιολη, του Κουρίδη, του Μάνταλου, του Ιωαννίδη, του Θανασακούδη για τη ζημιά που μας έκαναν."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα