Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

3000 κόσμου στην πρώτη της Καλλονής στο ανακαινισμένο γήπεδο στη Μυτιλήνη

Ασφαλώς καλή είδηση για τους κατοίκους της Μυτιλήνης η ανακατασκευη του δημοτικού γηπέδου το οποίο θα χρησιμοποιεί-επιτέλους-ως έδρα η Καλλονή στη Σούπερ λίγκα, ικανοποιώντας τον διψασμένο για μπάλα κόσμο της.
Παρουσία περίπου 3000 φιλάθλων εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, που φέτος θα χρησιμοποιεί ως έδρα στους αγώνες της στη Super League η Καλλονή.
Ηταν τέτοια η διάθεση του κόσμου να δει το φιλικό με την Ουντινέζε, αλλά και πρώτη φορά την ομάδα του νησιού από πέρσι που ανέβηκε στη Super League, που οι 2800 θέσεις καθήμενων δεν έφταναν και πολλοί παρακολούθησαν το παιχνίδι όρθιοι.
Πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξε τελετουργικό με ομιλίες και βραβεύσεις. Ο πρόεδρος της Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης, συναισθηματικά φορτισμένος, αλλά και ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα θα παίξει στην έδρα της υποστήριξε μεταξύ άλλων:
"Για την ανακατασκευή του γηπέδου υπάρχει η θεατή και η αθέατη πλευρά. Στη θεατή πλευρά συμπαραστάτης ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο περιφερειάρχης Θανάσης Γιακαλής, χάρις τον οποίο ξεπεράσαμε τοπικούς σκοπέλους, αλλά και ο δήμαρχος Δημήτρης Βουνάτσος. Εχουμε αλλάξει επίπεδο και θα πάμε καλύτερα".
Εκείνη η τιμητική πλακέτα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που κόλλαγε..?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα