Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Οι οπαδοί του Απόλλωνα δεν θέλουν Γιδόπουλο

Η επιλογή του Σταύρου Μονεμβασιώτη να ορίσει το Στράτο Γιδόπουλο ως εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας του Απόλλωνα, έχει φέρει αναστάτωση στους οπαδούς, οι οποίοι δεν θέλουν με...τίποτα τον πρώην παράγοντα ΑΕΚκαι Νίκης Βόλου. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα Σμύρνης με την επωνυμία «Αναγέννηση» παρουσία και μη μελών τους πραγματοποίησαν γενική συνέλευση και εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία και εκφράζουν την αντόθεσή τους στην επιλογή Γιδόπουλου ως γενικού κουμανταδόρου της ομα΄δας της Ριζούπολης
Απόσπασμα από την ανακοίνωση: "Ο διορισμός στην κομβική θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Π.Α.Ε., ενός προσώπου με ‘‘γνωστή και μη εξαιρετέα’’ διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση, να γίνει δεκτός από μέρους μας.
Γιατί είμαστε υποστηρικτές μίας άλλης λογικής και ηθικής απ’ αυτή που εφάρμοσε διαχρονικά ο συγκεκριμένος στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πέρα από αυτό η παρουσία του υπήρξε ‘‘συνταγή αποτυχίας’’, καθώς αυτή σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις κατέληξε σε αρνητικά και μόνο αποτελέσματα.
Επίσης, ο ίδιος όντας συνηθισμένος ‘‘αφεντικό’’, θεωρούμε ότι δεν πρόκειται να πετύχει ως… ‘‘υπάλληλος’’, θέση από την οποία προβλέπουμε ότι θα κάνει ‘‘άνω κάτω’’ την ομάδα.
Τέλος, λογικές της δεκαετίας του ’90 δεν δημιουργούν προϋποθέσεις ‘‘θωράκισης’’ της ομάδας μας."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα