Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Σε στριπτιτζάδικο στη Μόσχα οι παίχτες της Ρόμα..!

Μπορεί να μην έφυγαν από τη Μόσχα με τη νίκη, αλλά δεν τα έβαψαν και μαύρα..!Οι παίκτες της Ρόμα λοιπόν αποφάσισαν να "διασκεδάσουν"σε στριπτιτζάδικο μετά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα οι ποδοσφαιριστές πήραν άδεια από τον Ρούντι Γκαρσία και αποφάσισαν να δουν τα αξιοθέατα της πρωτεύουσας της Ρωσίας και κάποιοι εξ αυτών επέλεξαν να περάσουν το βράδυ της Τρίτης (25/11) στο «Egoist Gold», όπου δεν ξέφυγαν από τα φλας των παπαράτσι.
Οι Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Μάρκο Μποριέλο ήταν σε αυτούς που επέλεξαν να πάνε στο στριπτιτζάδικο σε αντίθεση με τον αρχηγό της ομάδας, Φραντσέσκο Τότι. ο Ντε Ρόσι μάλιστα, όταν συνειδητοποίησε πως κάποιοι φωτογράφοι τους ακολουθούσαν είχε έναν έντονο διάλογο μαζί τους ζητώντας να διαγραφούν οι φωτογραφίες.
«Θέλαμε να κάνουμε μία βόλτα γύρω από την Κόκκινη Πλατεία. Ύστερα, όμως, τα παιδιά αποφάσισαν να έρθουν. Δεν κάναμε τίποτα, ειλικρινά. Απλώς κοιτούσαμε και δεν ήπιαμε καν. Μπορείτε να καταστρέψετε την οικογένειά μας» φέρεται να είπε ο Ντε Ρόσι, οι παπαράτσι όμως δεν του έκαναν τη χάρη...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα