Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Λαμία: "Φιάσκο διαιτησίας με Τυρναβο"!

Μενος κατά του Συμεωνίδη του νομού Πιερίας έχει η Λαμία, για τον αγώνα με τον Τύρναβο.Σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Φθιώτιδας μιλάει για φιάσκο διαιτησίας στον εν λόγω αγώνα:
Η ανακοίνωση:«Εχθές είδαμε ένα φιάσκο διαιτησίας κατά της ΠΑΕ Λαμία. Έχουμε και θα έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είμαστε φιμωμένοι, όταν διαιτητές σαν τον κ. Συμεωνίδη του Συνδέσμου Πιερίας, διαπράττουν για δεύτερη φορά έγκλημα εις βάρος της ομάδας μας.
Την πρώτη φορά στον αγώνα Κυπέλλου Ηρακλής - Λαμία σαν πρώτος διαιτητής αποβάλλει τον τερματοφύλακά μας και εχθές σαν 4ος να δίνει εντολές συνέχεια μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και να καθοδηγεί τον αγώνα εις βάρος της ομάδας μας. Σ’ ένα παιχνίδι που η Λαμία παίζει ένα αθλητικό ποδόσφαιρο έχει δώσει στην αντίπαλη ομάδα 20 φάουλ και υπέρ της Λαμίας μόλις 5.
Η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν να έχουμε παίκτη μας στο νοσοκομείο και πολλούς τραυματίες.
Εμείς σαν ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας έστω και έτσι, ζητάμε όμως από την ΚΕΔ να λάβει κάποια μέτρα για απαράδεκτες διαιτησίες, διαφορετικά εμείς σαν ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ θα κοιτάξουμε να προστατέψουμε την επένδυσή μας με κάθε νόμιμο τρόπο μπορούμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα