Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ολυμπιακός Βόλου:"Ξεκινάμε πόλεμο, μαριονέτες και εντολοδόχοι τελειώσατε"

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τη διαμαρτυρία του για τον διαιτητή Κορδολαίμη, ο οποίος και σύμφωνα με τους Βολιώτες είναι υπεύθυνος για την ήττα από τη Λαμία. Οι Βολιώτες βάλλουν κατά όσων λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους χαρακτηρίζει μαριονέτες και εντολοδόχους...
Η ανακοίνωση:"Χθες στη Λαμία, στον αγώνα Λαμία – Ολυμπιακού Βόλου, διαδραματίστηκε ένα ακόμη έγκλημα εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Όμως αυτό που συνέβη στην Λαμία, μπορεί να σημάνει την αρχή για την αποκάλυψη όλων αυτών που ασελγούν εις βάρος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Καλούμε λοιπόν τον αρμόδιο Εισαγγελέα εάν πραγματικά ενδιαφέρεται να λάμψει η αλήθεια, να κάνει άρση απορρήτου στα κινητά του διαιτητή του αγώνα κ. Κορδολαίμη και των βοηθών του, ώστε να διαπιστώσει αν και ποιος τους τηλεφώνησε στο ημίχρονο του αγώνα και τους έδωσε εντολή να χάσει ο Ολυμπιακός Βόλου.
Σημειωτέον, στις 6.30 μ.μ. (ένα τέταρτο πριν από το τέλος του Α’ ημιχρόνου), η ΕΠΣ Θεσσαλίας αποφάσισε να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμά της: την προσφυγή στη δικαιοσύνη για την έκπτωση της Διοίκησης της ΕΠΟ.
Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι η αλλαγή συμπεριφοράς του κ. Κορδολαίμη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Λαμία – Ολυμπιακός Βόλου ήταν τυχαία ή μήπως αποτελεί μία ακόμη επίδειξη ισχύος εις βάρος της ομάδας μας;
Κύριοι, από σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκινάει πόλεμο απέναντι σε όλους εσάς - μαριονέτες και εντολοδόχοι - που λυμαίνεστε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και συνεχίζετε να αδικείτε τον Ολυμπιακός Βόλου.
Κύριοι, αν δεν το καταλάβατε, τελειώσατε.
Όπως τελείωσαν και ομάδες που τελούν υπό την προστασία σας".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα