Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

"Σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο του Πανθρακικού!

Διάρρηξη κατήγγειλαν στην αστυνομία οι ιθύνοντες της ομάδας της Κομοτηνής – Οι δράστες έφυγαν παίρνοντας μαζί τους ό,τι αντικείμενα αξίας βρήκαν στα γραφεία του συλλόγου
Μπορεί το βράδυ της Τσικνοπέμπτης (12/2) οι περισσότεροι να φρόντισαν για την τήρηση του... εθίμου, αλλά άγνωστοι δράστες είχαν βάλει στο… μάτι τα γραφεία του Πανθρακικού τα οποία διέρρηξαν παίρνοντας ό,τι πολύτιμο βρήκαν. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί βέβαια είναι το γεγονός πως οι δράστες δεν διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο της ΠΑΕ αλλά το… πήραν μαζί τους! Φυσικά, δεν περιείχε μόνο χρήματα αλλά και σημαντικά έγγραφα για την ομάδα, όπως μεταξύ άλλων συμβόλαια παικτών, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ThrakiSportS.
Οι διοικούντες τον σύλλογο της Κομοτηνής φρόντισαν να το καταγγείλουν στην αστυνομία που ήδη διεξάγει τις απαραίτητες έρευνες, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει αποτέλεσμα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Χρόνος» οι εκτιμήσεις των Αρχών κάνουν λόγο για τους ίδιους δράστες που είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο προ ημερών με το χρηματοκιβώτιο γνωστού επιχειρηματία της Κομοτηνής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα