Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Πόλεμος ανακοινώσεων Λάρισας-Λαμίας

Σε έναν πόλεμο ανακοινώσεων κατέληκαν ΑΕΛ και Λαμία με αφορμή τη μεταξύ τους αναμέτρηση στις 8/2 στο Αλκαζάρ. Η Λάρισα κατηγορεί τη Λαμία για εύνοια από τη διαιτησία ενώ οι Λαμιώτες επίσης για τη διαιτησία για το παιχνίδι του α γύρου!
Παρατίθενται οι χαρακτηριστικές ανακοινώσεις των δυο ομάδων:
Λάρισα:«Ως απάντηση στις ατυχείς δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ Λαμία, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων μας θα καλυφθεί τηλεοπτικά ύστερα από απαίτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ. Όσο για τις υπόνοιες που αφήνει για την ΠΑΕ ΑΕΛ και την διαιτησία, καλό θα ήταν οι ευεργετηθέντες από αυτή να σωπάσουν. Η ΠΑΕ ΑΕΛ στην προηγούμενη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football League ΟΠΑΠ, ζήτησε τη διακοπή του Πρωταθλήματος, σε μία προσπάθεια “συμμόρφωσης” της διαιτησίας, αίτημα στο οποίο η Διοίκηση της ΠΑΕ Λαμία ήταν κάθετη και αρνητική. Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι απόλυτα καθαρή σε όλα τα επίπεδα, γι΄αυτό οι επικριτές της να πάψουν να δημιουργούν εντυπώσεις».

Λαμία: «Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ έχει ζητήσει επανειλημμένως, αν είναι δυνατόν μέσα από τις νομικές διαδικασίες της ΕΠΟ οι διαιτητές να γίνονται με κλήρωση και όχι με ορισμό. Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ έχει ακόμη νωπή στη μνήμη της, όπως και οι φίλαθλοί της, τη διαιτησία του προηγούμενου αγώνα μέσα στη Λαμία μεταξύ των δύο ομάδων με τα δύο πέναλτι που δεν είδε ο διαιτητής. Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ τώρα καταλαβαίνει ποιοι ήθελαν το ματς στο σκοτάδι και χωρίς κάμερες, φανερώθηκαν, αυτοί που κάποτε σε ομάδες που διοικούσαν κατέθεταν πλαστές εγγυητικές. Η ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ καλά θα κάνει να ασχολείται με την ομάδα της, με σεβασμό στον κόσμο και την ιστορία της. Όσον αφορά όσα κάνει η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, τα κάνει μήπως καταφέρει και βάλει ένα πετραδάκι για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για όλα αυτά και για πολλά άλλα ματς όπως και εσείς έχετε αναφέρει σ' ένα δημοσίευμά σας, υπάρχουν πολλά τηλεοπτικά ντοκουμέντα. Και για να ξεκαθαρίσουμε και κάτι άλλο. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ και οι φίλαθλοι της ΛΑΜΙΑΣ σέβονται αυτή τη μεγάλη ομάδα που λέγεται ΑΕΛ και έχει γράψει την ιστορία της στα ελληνικά γήπεδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα