Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Διαψεύδει ο ΠΑΣ Γιάννενα για τις συζητήσεις με τους "Αλβανούς επενδυτές"

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει δηλώσει κατά καιρούς πως ενδιαφέρεται να πουλήσει την ΠΑΕ Γιάννενα. Έτσι "βούιξαν"χτες τα Γιάννενα πως Αλβανοί επενδυτές θέλουν την ομάδα και πως βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση Χριστοβασίλη. Η ΠΑΕ ΠΑΣ πάντως διεψευσε τα δημοσιεύματα αυτά...«Η ΠΑΕ "ΠΑΣ Γιάννινα" διαψεύδει τα σημερινά δημοσιεύματα μερίδας του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με το ενδιαφέρον που φέρονται να έχουν εκδηλώσει επιχειρηματίες από την Αλβανία για την απόκτηση μετοχών της ΠΑΕ και οι οποίοι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχαν εμπλακεί στα διοικητικά της ιταλικής ομάδας "PARMA FC" στην οποία αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Άντι Λίλα.
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι υπήρξε επαφή με τους συγκεκριμένους επενδυτές καθώς επίσης ότι υπάρχει πρόθεση πώλησης πακέτου μετοχών.
Η μοναδική ενέργεια στην οποία έχει προβεί η ΠΑΕ "ΠΑΣ Γιάννινα 1966" είναι το να απευθύνει πρόσκληση στους φίλους της ομάδας για συμμετοχή στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που θα γίνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 12ης Μαρτίου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα