Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Δεν θέλει να αναλάβει τον Πανηλειακό μόνος του ο Παπαγεωργίου

Για τις διακοπές του Πάσχα κατέβηκε στην Ηλεία ο Θανάσης Παπαγεωργίου και οι ιθύνοντες του Πανηλειακού δεν έχασαν την ευκαιρία να κανονίσουν συνάντηση μαζί του για να συζητήσουν τοενδεχόμενο ανάληψης της ομάδας του Πύργου από αυτόν. Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν οι Κώστας Ντάβαρης, Δημήτρης Κωσταριάς, Χρήστος Πλευριάς, Γιώργος Χίτος και Γιάννης Καμπιώτης.
Ο Παπαγεωργίου πάντως απογοήτευσε τους διοικούντες του Πανηλειακού λέγοντας πως δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει μόνος του τις τύχες της ομάδας. Άφησε πάντως παραθυράκι σε περίπτωση που εμπλακούν κι άλλοι σοβαροι επιχειρηματίες να μπει ακόμα και επικεφαλής της ομάδας.
Τα λόγια Παπαγεωργίου: "Για τον Πανηλειακό δυστυχώς δεν μπορεί μόνος του ένας… κούκος να φέρει τη… μόνιμη άνοιξη. Είναι –αν γινόταν έτσι– τελείως προσωρινό και δεν οδηγεί πουθενά. Και δεν πρέπει να γίνει έτσι. Δεν μπορεί και δεν αρκεί μόνος του ο Παπαγεωργίου ή και ο οποιοσδήποτε ένας σαν εμένα, όση επιφάνεια κι αν έχει, όση δύναμη κι όση όρεξη, για να δημιουργηθεί κάτι σταθερό και με μέλλον! Αυτό το μοντέλο, π.χ. με έναν μόνο του μπροστά και χωρίς έμπρακτη συμμετοχή και των υπολοίπων, είναι εξαρχής καταδικασμένο.Μαζική και έμπρακτη στήριξη. Χωρίς αυτό δε γίνεται τίποτα! Είτε είμαι εγώ, είτε όχι. Ειδικά τώρα που το καθεστώς του σωματείου είναι ερασιτεχνικό, είναι ξαναλέω ο μόνος τρόπος! Αν ήταν ΠΑΕ ή όταν ξαναγίνει, είναι διαφορετικά. Αλλά τώρα, αυτό είναι μονόδρομος! Να γίνουν κάποια πράγματα. Να αρχίσει να λειτουργεί η κατάσταση με αυτό τον τρόπο. Να μπουν όλοι μέσα και να μετέχουν. Και αν δω κι εγώ ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και δεν έχουν μπει κάποιοι μόνο για να… κοροιδέψουν, τότε να βοηθήσω κι εγώ! Και με πολλούς τρόπους. Και οικονομικά, και ηθικά, και αν δω αυτό που πρέπει κι αυτό που επιθυμώ, τότε να μπω και επικεφαλής!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα