Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Μάντζιος:"Σκίστηκαν τα δίχτυα στο ημίχρονο του Βέροια-Πανθρακικός...το ξέραμε ότι δεν μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι από τα υπόλοιπα αποτελέσματα!"

Αιχμές και υπονοούμενα άφησε ο Άκης Μάντζιος, ο προπονητής του Λεβαδειακού, μετά την ήττα της ομάδας του στην Τούμπια, πράγμα που έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα της Βοιωτίας. Ο Μάντζιος είπε πως δεν περίμενε κάτι από τα άλλα αποτελέσματα και άφησε σαφείς υπόνοιες για το Βέροια-Πανθρακικός.
«Καθαρά αγωνιστικά δεν τα καταφέραμε, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα και η παραμονή δεν εξαρτάται από μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει κάτι για μας. Θα πάμε στην τελευταία αγωνιστική για να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο προπονητής του Λεβαδειακού.
«Ήρθαμε εδώ και ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι από άλλα παιχνίδια. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα, παρά μόνο στα δικά μας πόδια. Συνεχίζουμε, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας για την τελευταία αγωνιστική. Εμείς είχαμε έντονη πίεση, υπήρχε εκνευρισμός, προσπαθήσαμε να έχουμε το μυαλό μας μόνο στο αγωνιστικό, και δεν το καταφέραμε», πρόσθεσε.
Τέλος, ο Μάντζιος ανέφερε: «Θεωρώ ότι όταν μία ομάδα έχει κίνητρο και η άλλη δεν έχει, όπως συνέβη με τον Πανθρακικό και τη Βέροια. Δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο, απλά πληροφορηθήκαμε ότι υπήρχε μία καθυστέρηση, ότι σκίστηκαν τα δίχτυα στο ημίχρονο, πώς έγινε αυτό τώρα. Δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο από την πλευρά μου.
Απλά έχω πει και παλαιότερα ότι όταν υπάρχει κίνητρο και το ένστικτο της επιβίωσης υπάρχει και αυτή η διαφορά. Δεν ήταν κανένα υπονοούμενο από την πλευρά μου. Θα δούμε την τελευταία αγωνιστική, τι θα γίνει και πού θα οδηγηθούμε με τα άλλα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα