Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

"Τσατισμένοι"στην Καρδ'ιτσα με Σέζο στο παιχνίδι με Αιγινιακό.

Παρότι αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα δύο παικτών για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Αναγέννηση Καρδίτσας στάθηκε όρθια στο Αιγίνιο αποκτώντας έναν πολύτιμο βαθμό.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πάντως πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σέζου και εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας ζητώντας ισονομία και σεβασμό.
Απόσπασμα της ανακοίνωσης: «Δυστυχώς μέσα στην παρούσα ανακοίνωση η διοίκηση είναι αναγκασμένη να εκφράσει και την έντονη διαμαρτυρία της για τη διαιτητική παρουσία του κ. Σέζου.
Η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφωρα σε σημείο που ν' αναγκαστεί ν' αγωνιστεί απο το 65' με εννιά παίκτες, εξαιτίας δύο αυστηρότατων αποβολων του Νίκιτς και του Δημόπουλου.
Το γκόλ του Αιγινιακού επιτεύχθηκε απο εμφανή θέση οφσάϊντ, ενώ δεν καταλογίστηκε ένα πέναλτι σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Βουτσιά και μία ξεκάθαρη αποβολή του ποδοσφαιριστή Μπερντέν της αντιπάλου ομάδας σε σκληρό μαρκάρισμα κι ενώ η δική μας ομάδα έπαιζε τότε με εννιά παίκτες!
Είμαστε μια ομάδα που δεν ασχολείται με τον τομέα διαιτησία προσπαθώντας μ' αυτή τη στάση να συμβάλλουμε ώστε να καταπολεμηθεί η καχυποψία που πλήττει το χώρο του ποδοσφαίρου.
Το γνωρίζουν όλοι οι διαιτητές που έχουν διευθύνει αγώνες της ομάδας μας. Ακόμη και εκείνοι που δεν πηγαίνουν καλά, στο τέλος λαμβάνουν συγχαρητήρια.
Ο προπονητής και οι αθλητές μας δεν στάθηκαν ποτέ στις συνεντεύξεις τύπου στον παράγοντα διαιτησία ακόμη και μετά απο παρουσίες σαν αυτή του αγώνα στο Αιγίνιο.
Για άλλη μια φορά όμως θα τονίσουμε με έμφαση και προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν ζητάμε, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ισονομία και τον σεβασμό.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα