Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Προπηλακισμούς στη Ζάκυνθο καταγγέλει ο Αιγινιακός

Σκούρα τα πράγματα για τον Αιγινιακό μετά την ήττα στη Ζάκυνθο όσον αφορά στην υπόθεση παραμονής στη Football League.Και δεν έφτανε μόνο αυτό στην ομάδα της Πιερίας, αλλά οι άνθρωποί της καταγγέλλουν προπηλακισμούς και παρατράγουδα στη Ζάκυνθο!
«Θα ήταν ασέβεια να μιλήσω για παιχνίδι βάσει των όσων ζήσαμε από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο νησί. Είναι η πρώτη φορά που δεν θα ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου που προσπάθησαν για το αποτέλεσμα κάτω από αυτές τις συνθήκες», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Άγγελος Διγκόζης.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγινιακός Γιώργος Καρανικόλας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που κατάφεραν και βγήκαν σώοι και αβλαβείς κάτω από αυτές τις συνθήκες. Από το Σάββατο που ήρθαμε στο νησί μας προπηλάκισαν. Όλα όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και στο ημίχρονο πάνε πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο. Ελπίζω ο υφυπουργός να πήρε μία γεύση, αφού ήταν στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε στην ομάδα με τον Γιάννη Νιώπα. Κινδύνευσαν ζωές και μικρά παιδιά που ήταν μαζί μας με την αποστολή. Στο τέλος χάσαμε και, ευτυχώς, φεύγουμε ζωντανοί».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα