Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Γκριτζίκης:"Ποιοι πίεσαν τον Μαρκαριάν να παραιτηθεί?"

Υπονοούμενα άφησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκριτζίκης σχετικά με την απόφαση του Σέρτζιο Μαρκαριάν να παραιτηθεί από την ηγεσία τηα Εθνικής Ελλάδας, και δήλωσε πως δεν θα κάνει αποδεκτή την παραίτηση.
«Υπήρχε μια βαριά ατμόσφαιρα στην Εθνική και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ξεκίνησε μια σειρά από διερευνητικές επαφές για να δει τι ακριβώς συμβαίνει και τι χρειάζεται η ομάδα για να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο. Πριν, λοιπόν, καταλήξουμε και κάνουμε κάποια βήματα, ξαφνικά παραιτείται ο κ. Μαρκαριάν! Και όλα αυτά ενώ έχω ξεκαθαρίσει στον κ. Μαρκαριάν σε πρόσφατη συνάντησή μας ότι του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη…
Έτσι, αναρωτιέμαι μήπως κάποιοι πίεσαν και έβαλαν τον Μαρκαριάν να δηλώσει τώρα παραίτηση; Τι έγινε, τι άλλαξε, υπήρξαν μεθοδεύσεις; Εγώ το μόνο που έχω να υπογραμμίσω είναι ότι δεν αποδέχομαι την παραίτηση του κ. Μαρκαριάν. Συνεχίζω να τον στηρίζω και να τον περιβάλλω με εμπιστοσύνη, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό και σοβαρό άνθρωπο. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα για κάτι άλλο, αλλά, αν χρειαστεί, να ξέρετε ότι θα πω πολλά περισσότερα…».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα