Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ένα βήμα από τα μπαράζ Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά και Παναργειακός με σόου Γκαγκάτση στην Εφέσεων της ΕΠΟ

Το μεσημέρι της Πέμπτης (20/8) έγινε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ,η εκδίκαση των ομάδων Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά και Παναργειακός, προκειμένου να παίξουν μπαράζ ώστε να διεκδικήσουν τις θέσεις στη Β Εθνική αντικαθιστώντας ΟΦΗ και Νίκη Βόλου που υποβιβάστηκαν οικιοθελώς στη Γ Εθνική.
Την παράσταση έκλεψε ο Βασίλης Γκαγκάτσης που ως δικηγόρος των 4 ομάδων ανέπτυξε τα συντριπτικά τους επιχειρήματα:"Υπάρχει δεσμευτική απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, δηλαδή το Δ.Σ., όπως λεγόταν μέχρι προσφάτως, στις 10 Ιουνίου που αναφέρει ότι στη Β’ Εθνική οι ομάδες τη σεζόν 2015-16 θα είναι 20 τον αριθμό. Αυτή η απόφαση ήταν ομόφωνη και πάρθηκε μετά από σχετική πρόταση ειδικής επιτροπής περί των αναδιαρθρώσεων των κατηγοριών απαρτιζόμενη από τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μαζαράκη, τον πρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ κ. Καλογιάννη και τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας κ. Μποροβήλο
Οι κανονισμοί δεν δύναται να τροποποιούνται από την έναρξη μέχρι την επικύρωση του πρωταθλήματος. Άρα, όταν οριστικά η βαθμολογία της Β’ Εθνικής επικυρώθηκε στις 13 Αυγούστου, πώς μπορείτε να ισχυρίζεστε ότι η μη συμπλήρωση των κενών ξεκινά άμεσα; Λοιπόν, η Φούτμπολ Λιγκ παρανόμησε! Και να σας επισημάνουμε και κάτι ακόμα πάρα πολύ σημαντικό… Η προκήρυξη της Β’ Εθνικής από πέρσι αναφέρει ρητά ότι τη σεζόν 2015-16 οι ομάδες θα είναι 20. Αυτό το υπέγραψε κάθε ομάδα που πήρε μέρος στο πρωτάθλημα πέρσι. Οι ίδιες το υπέγραψαν για να παίξουν και ξαφνικά έρχονται τώρα, επειδή δεν τους συμφέρει, και λένε 18. Λοιπόν, το πρόβλημά τους είναι ο Άρης, ο Καραϊσκάκης και οποιοσδήποτε άλλος που θα μπει στο πρωτάθλημα και τον θεωρούν ισχυρό αντίπαλο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα