Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Χανιά:"Δεν έχουμε καμια σχέση με τα στημένα!"


Πέντε παιχνίδια της Β’ Εθνικής, ανάμεσα σε αυτά και το φετινό Εργοτέλης – Χανιά (28/9/15, 1η αγωνιστική, 0-1) εντοπίστηκαν ως ύποπτα για χειραγώγηση από το Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης της εταιρείας «sportradar».Συγκεκριμένα, τα... ύποπτα παιχνίδια που εντοπίστηκαν είναι τα ΑΕΛ-Παναχαϊκή (25/5/2015, 6η αγωνιστική πλέι οφ, 1-0), Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος (3/6/15, 8η αγωνιστική πλέι άουτ, 2-1), Παναγιάλειος-Ερμιονίδα (7/6/15, 9η αγωνιστική πλέι άουτ, 2-0), Αχαρναϊκός-Καλλιθέα (14/6/15, 10η αγωνιστική πλέι άουτ, 0-2) και το Εργοτέλης-Χανιά (28/9/15, 1η αγωνιστική, 0-1), το οποίο είναι το μοναδικό από τη σεζόν 2015-16.

Έτσι εξηγήσεις στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να δώσει και ο ΑΟΧ, μαζί με τους ΑΕΛ, Παναχαϊκή, Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο, Ερμιονίδα, Καλλιθέα και Εργοτέλη. Οι άνθρωποι της χανιώτικης ΠΑΕ παρόλο που δηλώνουν έκπληκτοι, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους πως θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν στην έρευνα.
Παράλληλα μάλιστα σημειώνουν πως ο ΑΟΧ αγωνίζεται πάντα «έντιμα και με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού». Αναλυτικά:
«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα από τα Mέσα Eνημέρωσης την πρόσκληση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τις 22 Οκτωβρίου, μαζί με άλλες ΠΑΕ, ώστε να δώσουμε εξηγήσεις για τον αγώνα του φετινού πρωταθλήματος Εργοτέλης-ΑΟ ΧΑΝΙΑ, σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης (BEDS), δηλαδή για χειραγώγηση αγώνων στα πλαίσια του Στοιχήματος.
Ο Α.Ο. Χανιά ξεκαθαρίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να συμβάλλει στην έρευνα ώστε να αποδειχτεί η αλήθεια, ότι δηλαδή η ομάδα των Χανίων αγωνίζεται πάντα για να κερδίζει, έντιμα και με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα