Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Την ευθύνη για τα επεισόδια στην Τούμπα ανέλαβε η Ντόρτμουντ

Την ευθύνη για τα επεισόδια στην Τούμπα ανέλαβε η Ντόρτμουντ ύστερα από κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας που ανέφερε τα εξής:
«Φωτοβολίδες άναψαν από τους οπαδούς μας και εκτοξεύθηκαν προς τους Έλληνες φιλάθλους, πριν από μια απόπειρα που έγινε από οπαδούς του ΠΑΟΚ να εισβάλλουν προς το μέρος των οπαδών της Ντόρτμουντ μετά το σφύριγμα της λήξης. Η άσχημη πλευρά του ποδοσφαίρου φάνηκε κατά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου του ισόπαλου αγώνα της Ντόρτμουντ με τον ΠΑΟΚ για το UEFA Europa League, με δυσάρεστες σκηνές να συμβαίνουν και μετά το τελευταίο σφύριγμα.
‘Ήταν δική μας ευθύνη που ξεκίνησε. Τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να είναι ανεκτή’, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Μπορούσια, Γιόακιμ Βάτκσε. ‘Κάναμε σαφή τη θέση μας στους φιλάθλους πριν τον αγώνα. Τώρα πρέπει να ξαναδούμε ό, τι συνέβη. Ως γενική αρχή, νομίζω ότι είναι σημαντικό να ακούσουμε όλους τους εμπλεκόμενους. Αλλά τα σημερινά γεγονότα ήταν ξεκάθαρα. Εμείς θα τιμωρηθούμε με βαρύ πρόστιμο για αυτά. Αν διακόψεις έναν αγώνα, τότε έχεις ξεπεράσει το όριο. Δεν είναι πλέον αποδεκτό’.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα