Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Δεν θέλουν τον Κάκο στον ΠΑΟΚ οι οργανωμένοι!

Συνάντηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚείχαν εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του «Δικέφαλου» για την επικείμενη συμφωνία της ομάδας με τον Τάσο Κάκο.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, μαζί με την άμεση συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη, Μαρία Γκοντσάρεβα και άλλα στελέχη της «ασπρόμαυρης» διοίκησης υποδέχθηκαν στα γραφεία της Τούμπας τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της αδειοδότησης των συνδέσμων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και το θέμα του Κερκυραίου ρέφερι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει το πόστο του Γενικού Αρχηγού στον «Δικέφαλο». Οι οργανωμένοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους για την ενεργοποίηση του Τάσου Κάκου, αναλύοντας το σκεπτικό τους.
Πάντως, ο Ιάκωβος Αγγελίδης και η Μαρία Γκοντσάρεβα, ανέλυσαν το πλάνο του Ιβάν Σαββίδη και γιατί πήρε την απόφαση να έρθει σε συμφωνία με τον Κερκυραίο, πρώην διαιτητή, ενώ δεσμεύτηκαν πως θα μεταφέρουν την αντίθεση των οπαδών στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ που θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις. Ακόμα, οι οπαδοί στήριξαν τον Ίγκορ Τούντορ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα