Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Παραιτηθηκε η διοίκηση του Ηρακλείου, καταγγελίες για κωμικές διαιτησίες και απειλές

Στον σκληρό κόσμο της Γ Εθνικής μπήκε το Ηράκλειο φέτος, όμως νωρίς κατάλαβε πως τα πράγματα δεν είναι αγγελικά πλασμένα... Ήδη η διοίκηση της ομάδας δήλωσε παραίτηση με αιχμηρή ανακοίνωση για διαιτησία, απειλές που δέχθηκαν μέλη της ομάδας και τη στάση του δήμου Ηρακλείου.
Απόσπασμα από την ανακοίνωση:
"Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνεδρίασε εκτάκτως στις 25/11/2015, λαμβάνοντας υπόψη του τα κάτωθι:
Η ομάδα μας στην κορυφαία ποδοσφαιρική περίοδό της ιστορίας της, με τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας βρέθηκε σε ένα περιβάλλον πολύ μακρινό από αυτό που είχαμε ονειρευτεί ως Διοίκηση όταν τον περασμένο Ιούνιο επιτυγχάναμε την άνοδό της σε αυτή. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε προγενέστερες ανακοινώσεις μας, η αντιμετώπιση που έχουμε τύχει μέχρι τώρα από τη διαιτησία είναι το λιγότερο που μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε «κωμική». Αλλοίωση αποτελεσμάτων σε σειρά αγώνων, προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας και στην τεχνική ηγεσία. Τώρα πλέον ξεκίνησαν  απειλές σε ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους για την αποσιώπηση ενεργειών και γεγονότων  και ταυτόχρονα χλευαστικές ανακοινώσεις από αντίπαλες ομάδες και φυσικά καμία συμμετοχή των ποδοσφαιρικών αρχών.
Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερα που θα αναλύσουμε παρουσία δημοσιογράφων και επειδή εμείς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, δεν είμαστε «επαγγελματίες παράγοντες του ποδοσφαίρου» αλλά οικογενειάρχες και ενεργοί πολίτες, με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση,  που μόνο κίνητρο για τη συμμετοχή μας στη Διοίκηση της ομάδας της πόλης μας είναι η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προβαίνουμε σήμερα στην ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα