Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Fentagin:"Ντροπή, αίσχος, αηδία ο Ατρομητος φέτος!"

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου, Fentagin, με ανακοίνωση που εξέδωσαν πήραν θέση για την καθοδική πορεία που ακολουθεί και ομάδα, χαρακτηρίζοντας αυτό που βλέπουν στο γήπεδο με τρεις λέξεις «ντροπή, αίσχος, αηδία».
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Fentagin:«ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΗΔΙΑ ...είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτό που μας ''προσφέρει'' η ομάδα μετά τον αποκλεισμό από την ευρώπη. Παίκτες δίχως κίνητρο,ομάδα χωρίς τσαμπουκά και διάθεση,που σε καμία περίπτωση δεν τιμούν ούτε τα λεφτά που βγάζουν,ούτε και τον κόσμο που έχει παρανοήσει με αυτό που βλέπει σε κάθε αγώνα.
Ατρόμητος δεν γίναμε ούτε για τις ευρώπες, ούτε για τις διακρίσεις και τις επιτυχίες... Γίναμε γιατί είναι στο D.N.A του κάθε Περιστεριώτη,και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όποιος φοράει την φανέλα με το αστέρι να ματώνει για αυτήν και να δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο,σε κάθε θεσμό σε κάθε αγώνα...Βρείτε τι φταίει και πάρτε μπρος πριν είναι αργά!!! το σενάριο της σεζόν 2007-2008 δεν επιτρέπετε να επαναληφθεί!!!
Παίκτες-προπονητής-διοίκηση,είστε υπεύθυνοι,διορθώστε την κατάσταση,είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το κάνετε ...Ξεκινώντας από το Σάββατο,δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από την νίκη…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα